প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কুৱেতকী ক্রাউন প্রিন্সকা ৱারি শানখ্রে
03 MAR 2026 6:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কুৱেতকী ক্রাউন প্রিন্স সৈখ সাবাহ অল-খালিদ অল-হমাদ অল-মুবারক অল-সাবাহগা তেলিফোন্দা ৱারি শানখ্রে।
ৱারি শানবা অদুদা, কুৱেতকী মনিংতম্বা অমসুং ঙমখৈগী অপুনবা শক্তমদা শিংনরকপশিং ভারতনা য়াম্না কন্না য়ানিংদবা ফোঙদোকখি অমসুং অৱাবা তানফম অসিদা কুৱেতকী মীয়ামগীদমক ভারতনা লেপ্লি হায়না ফোঙদোকখি।
ৱারি শানবা অমসুং কুতনিতিগী খুৎথাংদা লমদম অসিদা শান্তি অমসুং তুংদু-লৈতাবা পুরকপগী মরুওইবা অদু লুচিংবশিংনা তকশিনখি।
কুৱেত্ত লৈরিবা ভারতমচাশিং অশোই-অঙাম থোক্তনবা মখা তানা মতেং পাংখিবা অমসুং চেকশিন্না শেন্নখিবা অদুগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা কুৱেতকী লুচিংবশিং থাগৎপা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“কুৱেতকী ক্রাউন প্রিন্স সৈখ সাবাহ অল-খালিদ অল-হমাদ অল-মুবারক অল-সাবাহগা তেলিফোন্দা ৱারি শানখ্রে। কুৱেতকী মনিংতম্বা অমসুং ঙমখৈগী অপুনবা শক্তমদা শিংনরকপশিং ভারতনা য়াম্না কন্না য়ানিংদবা ফোঙদোক্লি। অৱাবা তানফম অসিদা কুৱেতকী মীয়ামগীদমক ভারতনা লেপ্লি।
ৱারি শানবা অমসুং কুতনিতিগী খুৎথাংদা লমদম অসিদা শান্তি অমসুং তুংদু-লৈতাবা পুরকপগী মরুওইবা অদু ঐখোয়না তকশিনখি। কুৱেত্ত লৈরিবা ভারতমচাশিং অশোই-অঙাম থোক্তনবা মখা তানা মতেং পাংখিবা অমসুং চেকশিন্না শেন্নখিবা অদুগীদমক কুৱেতকী লুচিংবশিং থাগৎপা ফোঙদোকচরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister speaks with Crown Prince of Kuwait
03 MAR 2026 6:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, had a productive telephone conversation with H.H. Sheikh Sabah Al-Khaled Al-Hamad Al-Mubarak Al-Sabah, Crown Prince of Kuwait.
During the conversation, the Prime Minister conveyed that India condemns the violation of Kuwait’s sovereignty and territorial integrity and stands with the people of Kuwait in this difficult hour.
The two leaders underscored the significance of dialogue and diplomacy in restoring regional peace and stability.
The Prime Minister also appreciated the Kuwaiti leadership’s continued support in ensuring the safety and well-being of the Indian community in Kuwait.
The Prime Minister said in a X post;
“Had a productive telephone conversation with Crown Prince of Kuwait, H.H. Sheikh Sabah Al-Khaled Al-Hamad Al-Mubarak Al-Sabah. India condemns violation of Kuwait's sovereignty and territorial integrity and stands with its people in this difficult hour.
We underscored the significance of dialogue and diplomacy in restoring regional peace and stability. Appreciated the Kuwaiti leadership’s continued support to ensure safety and well-being of the Indian community in Kuwait.”