ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଆଣ୍ଟିଓକ୍ ଏବଂ ଅଲ ଦି ଇଷ୍ଟର ପେଟ୍ରିଆର୍କର ମହାମହିମ ମୋରାନ୍ ମୋର୍ ଇଗ୍ନାସିଆସ୍ ଆଫ୍ରେମ ଦ୍ୱିତୀୟଙ୍କୁ ସାକ୍ଷାତ କରିଛନ୍ତି
27 FEB 2026 4:36PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଆଜି ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ଯେ ଆଣ୍ଟିଓକ୍ ଏବଂ ଅଲ୍ ଦି ଇଷ୍ଟର ପେଟ୍ରିଆର୍କ ତଥା ୟୁନିଭର୍ସାଲ୍ ସିରିଆକ୍ ଅର୍ଥୋଡକ୍ସ ଚର୍ଚ୍ଚର ସର୍ବୋଚ୍ଚ ମୁଖ୍ୟ ମହାମହିମ ମୋରାନ୍ ମୋର୍ ଇଗ୍ନାସିଆସ୍ ଆଫ୍ରେମ୍ ଦ୍ୱିତୀୟଙ୍କୁ ଭେଟି ସେ ସମ୍ମାନିତ ହୋଇଛନ୍ତି।
ଏହି ବୈଠକରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏବଂ ମହାମହିମ ବିଭିନ୍ନ ପ୍ରସଙ୍ଗକୁ ନେଇ ବ୍ୟାପକ ଆଲୋଚନା କରିଥିଲେ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି;
ଆଣ୍ଟିଓକ୍ ଏବଂ ଅଲ୍ ଦି ଇଷ୍ଟର ପେଟ୍ରିଆର୍କ ତଥା ୟୁନିଭର୍ସାଲ୍ ସିରିଆକ୍ ଅର୍ଥୋଡକ୍ସ ଚର୍ଚ୍ଚର ସର୍ବୋଚ୍ଚ ମୁଖ୍ୟ ମହାମହିମ ମୋରାନ୍ ମୋର୍ ଇଗ୍ନାସିଆସ୍ ଆଫ୍ରେମ୍ ଦ୍ୱିତୀୟଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି ।
ଆମେ ବିଭିନ୍ନ ପ୍ରସଙ୍ଗରେ ବ୍ୟାପକ ଆଲୋଚନା କରିଥିଲୁ।

Prime Minister's Office
Prime Minister Meets His Holiness Moran Mor Ignatius Aphrem II, Patriarch of Antioch and All The East
27 FEB 2026 4:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister today expressed that he was honored to meet His Holiness Moran Mor Ignatius Aphrem II, The Patriarch of Antioch and All The East, and The Supreme Head of the Universal Syriac Orthodox Church.
​During the meeting, the Prime Minister and His Holiness engaged in a great discussion covering a wide range of issues.
The Prime Minister shared on x;
Was honored to meet His Holiness Moran Mor Ignatius Aphrem II, The Patriarch of Antioch and All The East, and The Supreme Head of the Universal Syriac Orthodox Church.
We had a great discussion on a wide range of issues.