প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সর্বিয়াগী রাষ্ট্রপতিগা উনখ্রে
18 FEB 2026 7:11PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এ.আই ইম্পেক সম্মিৎকী নাকলদা সর্বিয়াগী রাষ্ট্রপতি অলেকসান্দার ভুসিক উনখ্রে।
এ.আই ইম্পেক সম্মিৎ শরুক য়াবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা রাষ্ট্রপতি অলেকসান্দার ভুসিক থাগৎপা ফোঙদোকখি। বাইব্রেন্ত গুজরাত গ্লোবেল সম্মিৎ শরুক য়ানবা ২০১৭ দা মহাক ভারত্ত রাষ্ট্রপতি অলেকসান্দার ভুসিক লাকখিবা অমসুং নবেম্বর ২০২৩ দা ভর্চুএল ওইনা ২শুবা ভোইস ওফ গ্লোবেল সাউথ সম্মিৎ শরুক য়াখিবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা নিংশিংখি।
ললোন-ইতিক অমসুং শেন থাদবা, এ.আই, ফিনতেক, লাইরিক-লাইশু, লৌউ-শিংউ অমসুং মীগা-মীগা চৎথোক-চৎশিন তৌনবদা লৈবাক অনি মতেং পাংনবা হেনগৎহন্নবা পাম্বৈশিং লুচিংবা অনিনা খন্নখ্রে। লৈবাক অনিনা দরকার ওইবা লমদম লমদমগী অমসুং মালেমগী থৌদোক-ৱাথোকশিংগী মতাংদসু মখোয়গী ওইবা ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্নখি। য়ুনাইতেদ নেসন্স অমসুং অতোপ্পা মালেমগী লুপশিংদা অমনা অমবু শৌগৎনবদা মখোয়না থাগৎখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister's meeting with the President of the Republic of Serbia
18 FEB 2026 7:11PM by PIB Delhi
​Prime Minister Shri Narendra Modi today held a bilateral meeting with H.E. Aleksandar Vučić, President of the Republic of Serbia on the sidelines of the AI Impact Summit.
Prime Minister thanked President Vučić for his participation in the AI Impact Summit. He also recalled President Vučić’s last visit to India in 2017 to attend the Vibrant Gujarat Global Summit and his participation in the 2nd Voice of the Global South Summit held virtually in November 2023.
The two leaders discussed avenues to strengthen bilateral cooperation in trade and investment, AI, fin-tech, education, agriculture and people-to-people exchanges. They also shared views on regional and global issues of mutual interest. They appreciated each others' support in the United Nations and other multi lateral fora.