প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰাক্তন কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী মুকল ৰয়ৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
23 FEB 2026 10:21AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰাক্তন কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী মুকুল ৰয়ৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে ৰাজনৈতিক অভিজ্ঞতা আৰু সমাজৰ প্ৰতি সেৱা আগবঢ়োৱাৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শ্ৰী মুকুল ৰায় চিৰস্মৰণীয় হৈ ৰ’ব।
এক্সত এটা পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
প্ৰাক্তন কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী মুকুল ৰয়ৰ মৃত্যুত মই দুখিত। ৰাজনৈতিক অভিজ্ঞতা আৰু সমাজসেৱাৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে তেওঁ স্মৰণীয় হৈ ৰ’ব। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু সমৰ্থকসকললৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো। ওঁম শান্তি ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the demise of former Union Minister, Shri Mukul Roy
23 FEB 2026 10:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of former Union Minister, Shri Mukul Roy. Shri Modi said that Shri Mukul Roy will be remembered for his political experience and efforts to serve society.
In a post on X, the Prime Minister said:
“Pained by the passing of former Union Minister Shri Mukul Roy Ji. He will be remembered for his political experience and efforts to serve society. Condolences to his family and supporters. Om Shanti.”