Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the demise of former Union Minister, Shri Mukul Roy
23 FEB 2026 10:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of former Union Minister, Shri Mukul Roy. Shri Modi said that Shri Mukul Roy will be remembered for his political experience and efforts to serve society.
In a post on X, the Prime Minister said:
“Pained by the passing of former Union Minister Shri Mukul Roy Ji. He will be remembered for his political experience and efforts to serve society. Condolences to his family and supporters. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্নগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী মুকুল রোই লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
23 FEB 2026 10:21AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী মুকুল রোইনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা শ্রী মুকুল রোই মহাক্কী রাজনিতীগী লমদা থেংনখিবশিং অমদি খুন্নাইগী থৌগলগীদমক হোৎনরম্বশিংগীদমক নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি হায়খি।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী মুকুল রোই জীনা লৈখিদবনা পুক্নিং ৱাহল্লে। মহাক রাজনিতীগী লমদা থেংনখিবশিং অমদি খুন্নাইগী থৌগলগীদমক হোৎনখিবশিংগীদমক নীংশিংহৌরগনি।। মহাক্কী ইমুং মনুং অমদি মহাকপু শৌগৎপশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকচরি। ওম শান্তী।”