প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইন্দিয়া এ.আই. ইম্পেক্ত এক্সপো ২০২৬ হৌদোকপগী মরুওইবা ৱারোলশিং পনখি
17 FEB 2026 10:47AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ইন্দিয়া এ.আই. ইম্পেক্ত এক্সপো ২০২৬ অসি ৱাখল্লোনশিং, অনৌবা পুথোকপা অমসুং অপাম্বা কয়াগী মপাঙ্গল লৈরবা পুনশিন্নবা অমা ওইনা থাগৎখ্রে।
হৌদোকপগী মরুওইবা ৱারোলশিং পল্লদুনা শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি এক্সপো অসিনা মালেমগী য়াইফনবগীদমক আর্তিফিসিএল ইন্তেলিজেন্সকী তুংলমচৎ শেমগৎপদা ভারতকী তেলেন্তশিংগী অখন্নবা পোতেন্সিএল অদু উৎলি।
পুম্নমক্কী মথক্তা, থৌরম অসিনা এ.আই.বু মীওইবগী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক্তা থৌদাং লৌবা, ইনক্লুসিব ওইবা অমসুং পাক-শন্না শীজিন্ননবা ভারতকী অচেৎপা ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোকখি।
এক্সতা ফোঙবা পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
ভারত এ.আই. ইম্পেক্ত এক্সপো ২০২৬ অসি ৱাখল্লোনশিং, ইন্নোবেসন অমসুং ইন্তেন্তকী মপাঙ্গল লৈবা পুনশিন্নবা অমা ওইখি।
মালেমগী য়াইফনবগীদমক আর্তিফিসিএল ইন্তেলিজেন্সকী তুংলমচৎ শেমগৎপদা ভারতকী তেলেন্তশিংগী অখন্নবা পোতেন্সিএল অদু উৎখি।
পুম্নমক্কী মথক্তা, মসিনা মীওইবগী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক এ.আই.বু থৌদাং লৌবা, ইনক্লুসিব ওইবা অমসুং পাক-শন্না শীজিন্ননবা ঐখোয়গী ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোক্লি। মরুওইবা ৱাফমশিং…”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares highlights from the inauguration of India AI Impact Expo 2026
17 FEB 2026 10:47AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today hailed the India AI Impact Expo 2026 as a powerful convergence of ideas, innovation, and intent.
Sharing highlights of inauguration, Shri Modi said the Expo highlighted the extraordinary potential of Indian talent in shaping the future of Artificial Intelligence for global good.
Above all, the event reaffirmed India’s commitment to harnessing AI responsibly, inclusively, and at scale for human progress.
In a post on X, Shri Modi stated:
“India AI Impact Expo 2026 was a powerful convergence of ideas, innovation and intent.
It showcased the extraordinary potential of Indian talent in shaping the future of Artificial Intelligence for global good.
Above all, it reaffirmed our commitment to harnessing AI responsibly, inclusively and at scale for human progress. Here are the highlights…”