প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ৱার্ল্দ কপতা ভারতকী য়ু-১৯ ক্রিকেৎ তীমনা থোইরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
06 FEB 2026 9:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱার্ল্দ কপকী তাইতল লৌরকপগীদমক ভারতকী অন্দর-১৯ ক্রিকেৎ তীমগী শিংথানীংঙাই ওইরবা পরফোর্মেন্সকীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা তোর্নামেন্ত অসিদা অখন্নবা হৈ-শিংবা উৎতুনা য়াম্না ফজনা শান্নখিবগীদমক তীম অদুবু থাগৎপা ফোংদোকখি। মসিগী মাইপাকপা অসিনা নহা ওইরিবা শান্নরোই কয়া অমসু পুক্নিং থৌগৎকনি হায়না মহাক্না মখা তাখি।
Xতা পীখিবা পাউজেল অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
“ভারতকী ক্রিকেৎকী তেলেন্তনা ঙান্থোইরি!
ঐখোয়গী য়ু-১৯ তীম্না য়ুমদা ৱার্ল্দ কপ পুরকপগীদমক চাউথোকচবা পোকই। তীম অসিনা তোর্নামেন্ত অসিদা য়াম্না ফজনা শান্নখি অমসুং অখন্নবা হৈ-শিংবা উৎখি। মসিগী মাইপাকপা অসিনা নহা ওইরিবা শান্নরোই কয়াদা ইথিল পীগনি। শান্নরোইশিংদা মখোয়গী তুংদা লাক্কদৌরিবা থবকশিংগীদমক য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Congratulates India’s U-19 Cricket Team on World Cup Victory
06 FEB 2026 9:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has lauded the outstanding performance of India’s Under-19 cricket team for clinching the World Cup title.
Prime Minister commended the team for playing very well through the tournament, showcasing exceptional skill. This win will inspire several young sportspersons too, he added.
In a message on X, Shri Modi said:
“India’s cricketing talent shines!
Proud of our U-19 team for bringing home the World Cup. The team has played very well through the tournament, showcasing exceptional skill. This win will inspire several young sportspersons too. Best wishes to the players for their upcoming endeavours.”