Prime Minister's Office
Prime Minister meets priests from Sowmyanarayana Perumal Temple
23 JAN 2026 11:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met respected priests from the Sowmyanarayana Perumal Temple earlier today.
The Prime Minister expressed his gratitude for their blessings.
In a X post, the Prime Minister said;
“Met respected priests from the Sowmyanarayana Perumal Temple earlier today. I thank them for their blessings.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সৌম্যনারায়ন পেরুমাল লাইশঙগী মাইবশিং উনখ্রে
23 JAN 2026 11:41PM by PIB Imphal
ঙসি অঙনবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সৌম্যনারায়ন পেরুমাল লাইশঙগী ইকায়খুম্নরবা মাইবশিং উনখ্রে।
মখোয়গী থৌজাল ফংবদা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী তৌবীমল খঙবা ফোঙদোকখি।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসি সৌম্যনারায়ন পেরুমাল লাইশঙগী ইকায়খুম্নরবা মাইবশিং উনখ্রে। মখোয়গী থৌজালশিংগীদমক ঐনা মখোয় থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে”।