Prime Minister's Office
Prime Minister meets priests from Sowmyanarayana Perumal Temple
23 JAN 2026 11:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met respected priests from the Sowmyanarayana Perumal Temple earlier today.
The Prime Minister expressed his gratitude for their blessings.
In a X post, the Prime Minister said;
“Met respected priests from the Sowmyanarayana Perumal Temple earlier today. I thank them for their blessings.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସୌମ୍ୟନାରାୟଣ ପେରୁମଲ ମନ୍ଦିରର ପୂଜାରୀମାନଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
23 JAN 2026 11:41PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ସକାଳେ ସୌମ୍ୟନାରାୟଣ ପେରୁମଲ ମନ୍ଦିରର ସମ୍ମାନିତ ପୂଜକମାନଙ୍କୁ ଭେଟିଥିଲେ।
ସେମାନଙ୍କ ଆଶୀର୍ବାଦ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କୃତଜ୍ଞତା ବ୍ୟକ୍ତ କରିଥିଲେ।
ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
"ଆଜି ସକାଳେ ସୌମ୍ୟନାରାୟଣ ପେରୁମଲ ମନ୍ଦିରର ସମ୍ମାନିତ ପୂଜକମାନଙ୍କୁ ଭେଟିଥିଲି। ସେମାନଙ୍କ ଆଶୀର୍ବାଦ ପାଇଁ ମୁଁ ସେମାନଙ୍କୁ ଧନ୍ୟବାଦ ଜଣାଉଛି "