প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধানমন্ত্রীনা ভারতকী তেক্সতাইল সেক্তর চাউখৎলকপগী মতাংদা আর্তিকল অমা থম্লকখ্রে
20 JAN 2026 3:18PM by PIB Imphal
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী তেক্সতাইলগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী গিরীরাজ সিংহনা ইবা আর্তিকল অমা থম্লকখ্রে।
আর্তিকল অসিনা ভারতকী তেক্সতাইল সেক্তর অসি পারী-পুরীগী ওইবা ইন্দস্ত্রীদগী চাউখৎলক্তুনা মীপাল তাংদবা ভারতকী অচুম্বা মতিঙ-মঙাল লৈবা চাউখৎগী অকনবা, থবক লৈহল্লকপা অমসুং পীপল সেন্ত্রিক ইঞ্জিন অমা ওইহনবগী মতাংদা ফোংদোক্লি। মসিনা ফোংদোক্লি মদুদি অসিগুম্বা পি.এম.মিত্র পার্ক, পি.এল.আই. স্কীমশিং অমসুং ফ্রী ত্রেদ এগ্রীমেন্তশিং অসিনা মথংগী থবক ফংহন্নবগী শাহুম অমা লৈহল্লি।
প্রধানমন্ত্রী ওফিসনা X তা পোস্ত থাগৎলকখিবদা;
“আর্তিকল অসিদা কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী @girirajsinghbjp না ভারতকী তেক্সতাইল সেক্তর অসি পারী-পুরীগী ওইবা ইন্দস্ত্রীদগী চাউখৎলক্তুনা মীপাল তাংদবা ভারতকী অচুম্বা মতিঙ-মঙাল লৈবা চাউখৎগী অকনবা, থবক লৈহল্লকপা অমসুং পীপল সেন্ত্রিক ইঞ্জিন অমা ওইহনবগী মতাংদা ফোংদোক্লি।
মসিনা ফোংদোক্লি মদুদি অসিগুম্বা পি.এম.মিত্র পার্ক, পি.এল.আই. স্কীমশিং অমসুং ফ্রী ত্রেদ এগ্রীমেন্তশিং অসিনা মথংগী থবক ফংহন্নবগী শাহুম অমা লৈহল্লক্লি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares article on growth of India’s textile sector
20 JAN 2026 3:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article by Union Minister of Textiles, Shri Giriraj Singh.
The article outlines the rise of India’s textile sector from a legacy industry to a powerful, job-creating and people-centric engine of growth, embodying the true spirit of Aatmanirbhar Bharat. It highlights that initiatives such as PM MITRA Parks, PLI schemes and new Free Trade Agreements are creating the next wave of employment.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“In this article, Union Minister Shri @girirajsinghbjp outlines the rise of India’s textile sector from a legacy industry to a powerful, job-creating, people-centric engine of growth, embodying the true spirit of Aatmanirbhar Bharat.
He highlights that PM MITRA Parks, PLI schemes and new Free Trade Agreements are creating the next wave of employment.”