প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতৰ বস্ত্ৰ খণ্ডৰ বিকাশ সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ
20 JAN 2026 3:18PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কেন্দ্ৰীয় বস্ত্ৰ মন্ত্ৰী শ্ৰী গিৰিৰাজ সিঙৰ এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
এই প্ৰবন্ধটোত ভাৰতৰ বস্ত্ৰ খণ্ডৰ উত্তৰাধিকাৰী উদ্যোগৰ পৰা বিকাশৰ এক শক্তিশালী, নিয়োগ সৃষ্টিকাৰী আৰু জনসাধাৰণ-কেন্দ্ৰিক ইঞ্জিনলৈ উত্থানৰ ৰূপাঙ্কণ কৰা হৈছে, যি আত্মনিৰ্ভৰ ভাৰতৰ প্ৰকৃত মনোভাৱক মূর্ত কৰি তুলিছে। প্ৰবন্ধটোত উল্লেখ কৰা হৈছে যে-পি এম মিত্ৰ পাৰ্ক, পি এল আই আঁচনি আৰু নতুন মুক্ত বাণিজ্য চুক্তিৰ দৰে উদ্যামসমূহে নিয়োগৰ পৰৱৰ্তী ঢৌৰ সৃষ্টি কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে এক্স-ত পোষ্ট কৰিছে;
"এই প্ৰবন্ধটোত, কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী @girirajsinghbjp-এ ভাৰতৰ বস্ত্ৰ খণ্ডৰ উত্তৰাধিকাৰী উদ্যোগৰ পৰা এক শক্তিশালী, নিয়োগ সৃষ্টি কৰা, বিকাশৰ জন-কেন্দ্ৰিক ইঞ্জিনলৈ উত্থানৰ কথা উল্লেখ কৰা হৈছে, যিয়ে আত্মনিৰ্ভৰ ভাৰতৰ প্ৰকৃত মনোভাৱক মূর্ত কৰি তুলিছে।
তেওঁ উল্লেখ কৰে যে পি এম মিত্ৰ পাৰ্ক, পি এল আই আঁচনি আৰু নতুন মুক্ত বাণিজ্য চুক্তিসমূহে নিয়োগৰ পৰৱৰ্তী ঢৌৰ সৃষ্টি কৰিছে

Prime Minister's Office
Prime Minister shares article on growth of India’s textile sector
20 JAN 2026 3:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article by Union Minister of Textiles, Shri Giriraj Singh.
The article outlines the rise of India’s textile sector from a legacy industry to a powerful, job-creating and people-centric engine of growth, embodying the true spirit of Aatmanirbhar Bharat. It highlights that initiatives such as PM MITRA Parks, PLI schemes and new Free Trade Agreements are creating the next wave of employment.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“In this article, Union Minister Shri @girirajsinghbjp outlines the rise of India’s textile sector from a legacy industry to a powerful, job-creating, people-centric engine of growth, embodying the true spirit of Aatmanirbhar Bharat.
He highlights that PM MITRA Parks, PLI schemes and new Free Trade Agreements are creating the next wave of employment.”