Prime Minister's Office
PM shares an article highlighting the country’s vibrant startup ecosystem that is helping creators grow in an inclusive set up and ponder over innumerable opportunities for a Viksit Bharat
16 JAN 2026 12:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article highlighting the country’s vibrant startup ecosystem that is helping creators grow in an inclusive set up and ponder over innumerable opportunities for a Viksit Bharat.
Responding to a post by Union Minister Shri Piyush Goyal on X, he stated:
“Today’s India believes in aspiration & creation, they are creating what they once used to seek!
In this article Union Minister Shri @PiyushGoyal writes about the country’s vibrant startup ecosystem that is helping such creators grow in an inclusive set up and ponder over innumerable opportunities for a Viksit Bharat.
Do read this!
#10YearsOfStartupIndia”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধানমন্ত্রীনা বিকসিত ভারত অমগীদমক্তা মপুং ফানা শুনা য়াওরবা সেত অপ অমা অমসুং মশিং থিঙমদ্রবা খুদোংচাবশিংদা ক্রিএতেরশিংবু চাউখৎহনবদা মতেং ওইরগদবা লৈবাক অসিগী নিংথিরবা ইকোসিস্তেমগী মতাংদা ফোংদোকপা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
16 JAN 2026 12:34PM by PIB Imphal
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি বিকসিত ভারত অমগীদমক্তা মপুং ফানা শুনা য়াওরবা সেত অপ অমা অমসুং মশিং থিঙমদ্রবা খুদোংচাবশিংদা ক্রিএতেরশিংবু চাউখৎহনবদা মতেং ওইরগদবা লৈবাক অসিগী নিংথিরবা ইকোসিস্তেমগী মতাংদা ফোংদোকপা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী পীয়ুশ গোয়লগী X কী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা মহাক্না ফোংদোকখিঃ
“ঙসিগী ভারত অসি এসপিরেসন অমসুং ক্রিএসন্দা থাজবা থম্লি, মখোয়না পামজরম্বা অদু ঙসি মখোয়না শেম্লি!
আর্তিকল অসি কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী @PiyushGoyal না বিকসিত ভারত অমগীদমক্তা মপুং ফানা শুনা য়াওরবা সেত অপ অমা অমসুং মশিং থিঙমদ্রবা খুদোংচাবশিংদা ক্রিএতেরশিংবু চাউখৎহনবদা মতেং ওইরগদবা লৈবাক অসিগী নিংথিরবা ইকোসিস্তেমগী মতাংদা ফোংদোকপা আর্তিকল অমা ইরি। মসিবু পাবিয়ু!
#10YearsOfStartupIndia”