প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চহি অসিগী #ParikshaPeCharchaগীদমক মহৈরোয়শিং, মমা-মপাশিং অমসুং ওজাশিংদগী ৱাখল্লোনশিং পীরক্নবা কৌখ্রে
07 JAN 2026 7:05PM by PIB Imphal
ক্লাস X অমসুং XIIগী বোর্দ একজামিনেসন লাকপগা লোয়ননা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা খৌরাংনা ঙাইনরিবা চহিগী ওইবা প্রোগ্রাম, পরিক্ষা পে চর্চাদা মহৈরোয়শিং, মমা-মপাশিং অমসুং ওজাশিংগা অমুক্কা হন্না ৱারী শানগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা লৈবাক অসিগী #ExamWarriorsবু মখোয়গী ৱাহংশিং, ৱাখল্লোনশিং অমসুং অতোপ্পা মীওইশিংদা ইথিল পীনবা মখোয়গী এক্সপরিয়েন্সশিং শেয়র তৌনবা কৌখ্রে।
Xতা তৌখিবা পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
“ক্লাস X অমসুং XIIগী বোর্দ একজামিনেসন নকশিল্লক্লে অমসুং চহি অসিগীসু #ParikshaPeCharchaসু নকশিল্লক্লে!
পরিক্ষাগী তোঙান তোঙানবা হীরমশিংদা, পরিক্ষাগী অৱাবা কোকহন্নবা, ৱাখল ইংনা লৈনবা, থাজবা লৈনবা অমসুং মোমোন-মীনোক্কা অমগা লোয়ননা পরিক্ষা থানবা খ্বাইদগী শীংথানীংঙাই ওইবা পাম্বীশিংগী মতাংদা মহৈরোয়শিং, মমা মপাশিং অমসুং ওজাশিংগা ৱারী শানবগীদমক খৌরাংনা ঙাইজরি।
ঐহাক্না #ExamWarriorsগী ৱাহংশিং নত্রগা অতোপ্পশিংবু পুক্নিং থৌগৎপা ঙম্বা মখোয়গী এক্সপরিয়েন্সশিং অদু খঙবা পাম্মি...
https://innovateindia1.mygov.in/

Prime Minister's Office
Prime Minister Invites Ideas from Students, Parents and Teachers for This Year’s #ParikshaPeCharcha
07 JAN 2026 7:05PM by PIB Delhi
As the Class X and XII Board Examinations approach, Prime Minister Shri Narendra Modi will once again interact with students, parents and teachers in the much-awaited annual programme, Pariksha Pe Charcha.
The Prime Minister has invited the nation’s #ExamWarriors to share their questions, ideas and experiences that can inspire others.
In a post on X, Shri Modi said:
“The Class X and XII Board Exams are approaching and so is this year’s #ParikshaPeCharcha!
Looking forward to interacting with students, parents and teachers on different aspects of exams, most notably ways to overcome exam stress, remaining calm, confident and appearing for exams with a smile.
I wish to hear from the #ExamWarriors be it their questions or their experiences which can motivate others…
https://innovateindia1.mygov.in/