প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী অলোক মেহতানা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
27 DEC 2025 10:37AM by PIB Imphal
ঙসি ন্যু দিল্লিদা শ্রী অলোক মেহতানা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে। মহাক্না প্রধান মন্ত্রীদা মহাক্কী লাইরিক “রিভোলুসন্নরি রাজ: নরেন্দ্র মোদীস ২৫ ইয়ার্স” গী অহানবা কপি খুদোল পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
শ্রী অলোক মেহতাগা উনবা হরাওই অমসুং মহাক্কী লাইরিক্কী কপি অমা ফংলে”।
@alokmehtaeditor

Prime Minister's Office
Shri Alok Mehta meets the Prime Minister
27 DEC 2025 10:37AM by PIB Delhi
Shri Alok Mehta met the Prime Minister, Shri Narendra Modi at New Delhi, today. He presented the first copy of his book “Revolutionary Raj: Narendra Modi’s 25 Years”, the Prime Minister.
The Prime Minister posted on X:
"Glad to have met Shri Alok Mehta and received a copy of his work."
@alokmehtaeditor