প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীক সাক্ষাৎ শ্ৰী আলোক মেহতাৰ
27 DEC 2025 10:37AM by PIB Guwahati
শ্ৰী আলোক মেহতাই আজি নতুন দিল্লীত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁৰ 'বৈপ্লৱিক শাসনঃ নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ ২৫ বছৰ' শীৰ্ষক গ্ৰন্থখনৰ প্ৰথম কপি প্ৰদান কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স পোষ্টত কয়ঃ
"শ্ৰী আলোক মেহতাক লগ পাই সুখী অনুভৱ কৰিছো আৰু তেওঁৰ কৰ্মৰ এটা কপি লাভ কৰিছো।"
@alokmehtaeditor

Prime Minister's Office
Shri Alok Mehta meets the Prime Minister
27 DEC 2025 10:37AM by PIB Delhi
Shri Alok Mehta met the Prime Minister, Shri Narendra Modi at New Delhi, today. He presented the first copy of his book “Revolutionary Raj: Narendra Modi’s 25 Years”, the Prime Minister.
The Prime Minister posted on X:
"Glad to have met Shri Alok Mehta and received a copy of his work."
@alokmehtaeditor