গৃহ মন্ত্ৰালয়
নক্সাল-মুক্ত ভাৰতৰ দিশত এক গুৰুত্বপূৰ্ণ মাইলৰ খুঁটি হিচাপে কেন্দ্ৰীয় সমিতিৰ সদস্য গণেশ উইকেৰ সৈতে এতিয়ালৈকে ৬ জন নক্সালবাদীক ওড়িশাৰ কান্ধমালত এক গুৰুত্বপূৰ্ণ অভিযানত প্ৰতিৰোধ
এই গুৰুত্বপূৰ্ণ সফলতাৰ জৰিয়তে ওড়িশা নক্সালবাদৰ পৰা সম্পূৰ্ণৰূপে মুক্ত হোৱাৰ সীমাত থিয় দিছে
আমি ২০২৬ চনৰ ৩১ মাৰ্চৰ আগতে নক্সালবাদ নিৰ্মূল কৰাৰ সংকল্প লৈছো
25 DEC 2025 4:35PM by PIB Guwahati
নক্সাল-মুক্ত ভাৰতৰ দিশত এক গুৰুত্বপূৰ্ণ মাইলৰ খুঁটি হিচাপে, কেন্দ্ৰীয় সমিতিৰ সদস্য গণেশ উইকেৰ সৈতে এতিয়ালৈকে ৬ জন নক্সালবাদীক ওড়িশাৰ কান্ধমালত এক গুৰুত্বপূৰ্ণ অভিযানত প্ৰতিৰোধ কৰা হৈছে।
'এক্স’ৰ এটা পোষ্টত গৃহ মন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে কয় ‘নক্সাল-মুক্ত ভাৰতৰ দিশত এক গুৰুত্বপূৰ্ণ মাইলৰ খুঁটি। ওড়িশাৰ কান্ধমালত এক গুৰুত্বপূৰ্ণ অভিযানত কেন্দ্ৰীয় সমিতিৰ সদস্য গণেশ উইকেৰ সৈতে ৬ জন নক্সালবাদীক এতিয়ালৈকে প্ৰতিৰোধ কৰা হৈছে। এই গুৰুত্বপূৰ্ণ সফলতাৰ জৰিয়তে ওড়িশা নক্সালবাদৰ পৰা সম্পূৰ্ণৰূপে মুক্ত হোৱাৰ সীমাত থিয় দিছে। আমি২০২৬ চনৰ ৩১ মাৰ্চৰ আগতে নক্সালবাদ নিৰ্মূল কৰিবলৈ সংকল্পবদ্ধ’।

Ministry of Home Affairs
In a significant milestone towards Naxal-free Bharat, 6 Naxalites, including Central Committee Member Ganesh Uike, have been neutralized so far in a major operation in Kandhmal, Odisha
With this major breakthrough, Odisha stands at the threshold of becoming completely free from Naxalism
We are resolved to eliminate Naxalism before the 31st of March 2026.
25 DEC 2025 4:35PM by PIB Delhi
In a significant milestone towards Naxal-free Bharat, 6 Naxalites, including Central Committee Member Ganesh Uike, have been neutralized so far in a major operation in Kandhmal, Odisha.
In a post on ‘X’, Home Minister’s Office said “A significant milestone towards Naxal-free Bharat. In a major operation in Kandhmal, Odisha, 6 Naxalites, including Central Committee Member Ganesh Uike, have been neutralized so far. With this major breakthrough, Odisha stands at the threshold of becoming completely free from Naxalism. We are resolved to eliminate Naxalism before the 31st of March 2026.”