প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পার্লিয়ামেন্ততা ভারতকী নাৎ অমদি লোনগী খেন্নবা শক্তমশিং পুখৎপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
23 DEC 2025 6:19PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লোক সভাগী ৱারোলশিংদা লম লমগী লোলশিং লুম্না লৌনরকপা উবদা স্পীকর ওম বিরলা জী অমদি পার্তী পুম্বগী এম.পি.শিংবু পার্লিয়ামেন্ততা ভারতকী নাৎ অমদি লোলগী খেন্নবা শক্তমশিং পুখৎপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখি:
“উবদা হরাওনিংঙাইনি।য়
ভারতকী নাৎ অমদি লোলগী খেন্নবা শক্তম ঐখোয়গী চাউথোকচফম্নি। পার্লিয়ামেন্ততা নীংথিরবা শক্তম অসিবু পুখৎপিবগীদমক স্পীকর ওম বিরলা জী অমদি পার্তী পুম্বগী এম.পি.শিংবু থাগৎপা ফোঙদোকচরি।”
https://hindustantimes.com/india-news/regional-languages-take-precedence-in-lok-sabha-addresses-101
@ombirlakota
This is gladdening to see.
India’s cultural and linguistic diversity is our pride. Compliments to Speaker Om Birla Ji and MPs across Party lines for highlighting this vibrancy on the floor of the Parliament. https://t.co/J3FvbziK5b@ombirlakota
— Narendra Modi (@narendramodi) December 23, 2025

Prime Minister's Office
Prime Minister extends compliments for highlighting India’s cultural and linguistic diversity on the floor of the Parliament
23 DEC 2025 6:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended compliments to Speaker Om Birla Ji and MPs across Party lines for highlighting India’s cultural and linguistic diversity on the floor of the Parliament as regional-languages take precedence in Lok-Sabha addresses.
The Prime Minister posted on X:
"This is gladdening to see.
India’s cultural and linguistic diversity is our pride. Compliments to Speaker Om Birla Ji and MPs across Party lines for highlighting this vibrancy on the floor of the Parliament."
https://hindustantimes.com/india-news/regional-languages-take-precedence-in-lok-sabha-addresses-101
@ombirlakota