Prime Minister's Office
Prime Minister arrives in Ethiopia to a special welcome
16 DEC 2025 7:25PM by PIB Delhi
​Prime Minister Shri Narendra Modi has arrived in Addis Ababa on his first bilateral visit to Ethiopia. On arrival at the airport, in a warm and special gesture, he was received by the Prime Minister of Ethiopia, H.E. Dr. Abiy Ahmed Ali and accorded a warm and colorful welcome.
India and Ethiopia share historical relations anchored in strong people-to-people ties. The special gesture by the Ethiopian leadership is reflective of the importance the two countries attach to each other as Global South partners.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী অখন্নবা অমা ওইনা তরাম্না ওক্তুনা ইথোপীয়াদা থুংখ্রে
16 DEC 2025 7:25PM by PIB Imphal
ইথোপীয়াদা চৎপা মহাক্কী অহানবা খোঙচৎ ওইনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অদিস অবাবদা থুংখ্রে। এয়ারপোর্ততা থুংলবদা, মহাক ইথোপীয়াগী প্রধান মন্ত্রী দোক্তর অবিয় অহমদনা তরাম্না ওকখি অমসুং মচু কয়াগী নাৎকী চৎনবী অমগা লোয়ননা ওকপগী থৌরম অমা পাংথোকখি।
মীগা মীগা লৈনবা অকনবা মরীশিংদা য়ুম্ফম ওইদুনা ভারত অমসুং ইথোপীয়া পুৱারি ওইরবা মরীশিং লৈনরি। ইথোপীয়াগী লুচিংবনা উৎখিবা অখন্নবা থৌওং অসিদা গ্লোবেল সাউথকী মরুপশিং ওইনা লৈবাক অমনা লৈবাক অমবু মরুওইনা লৌবগী মমি তারে।