প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধানমন্ত্রীনা প্রনব মুখর্জীগী মপোক কুমওন্না লাকপদা হৈকৎ-লৈকৎ তমখ্রে
11 DEC 2025 10:27AM by PIB Imphal
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রনব মুখর্জীগী মপোক কুমওন্না লাকপদা হৈকৎ-লৈকৎ তমখ্রে। প্রধানমন্ত্রীনা শ্রী মুখর্জী অসি চহী কয়া-কয়াদগী মীয়ামগী পুন্সিগীদমক্তা কত্থোক্তুনা ভারতকীদমক্তা থৌগল তৌবিরম্বা লৈবাক অসিগী অথোইবা অমসুং ইচম-চমদবা অখং-অহৈ অমনি।
শ্রী মোদীনা X কী পোস্ততা ইখিবদা:
“প্রনব মুখর্জীগী মপোক কুমওন্না লাকপদা হৈকৎ-লৈকৎ তমজরি। প্রধানমন্ত্রীনা শ্রী মুখর্জী অসি চহী কয়া-কয়াদগী মীয়ামগী পুন্সিগীদমক্তা কত্থোক্তুনা ভারতকীদমক্তা থৌগল তৌবিরম্বা লৈবাক অসিগী অথোইবা মীওই অমসুং ইচম-চমদবা অখং-অহৈ অমনি। প্রনব বাবুগী ৱাখল-লৌশিং অমসুং ময়েক শেংবা পুক্নিংনা ঐখোয়গী গনতন্ত্র অসি খোংথাং খুদিংদা মথোৎ হাপ্পীরম্মী। ঐহাক্না মহাক্কী মফমদগী চহী কয়া ৱারী-ৱাতাই শান্নজদুনা ৱাফম কয়া অমা তম্বা ফংজখিবা অসি লাইবক ফবনি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute to Shri Pranab Mukherjee on his birth anniversary
11 DEC 2025 10:27AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi paid tributes to Shri Pranab Mukherjee on his birth anniversary today. Prime Minister hailed Shri Mukherjee as a towering statesman and a scholar of exceptional depth, who served India with unwavering dedication across decades of public life.
In a post on X, Shri Modi said:
“Tributes to Shri Pranab Mukherjee on his birth anniversary. A towering statesman and a scholar of exceptional depth, he served India with unwavering dedication across decades of public life. Pranab Babu’s intellect and clarity of thought enriched our democracy at every step. It’s a privilege that I got to learn so much from him over the many years we interacted.”