প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অষ্ট্ৰেলিয়াৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী এন্থনী আলবানিজ আৰু শ্ৰীমতী জোডি হেডনক তেওঁলোকৰ বিয়াৰ বাবে অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
29 NOV 2025 9:05PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি তেওঁৰ পৰম মিত্ৰ তথা অষ্ট্ৰেলিয়াৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী এন্থনী আলবানিজ আৰু মিছেছ জোডি হেডনক তেওঁলোকৰ বিয়া উপলক্ষে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে শুভেচ্ছা জনাই কয়ঃ
'মোৰ পৰম মিত্ৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী এন্থনী আলবানিজ আৰু শ্ৰীমতী জোডি হেডনক তেওঁলোকৰ বিয়া উপলক্ষে অভিনন্দন জনালোঁ। তেওঁলোকৰ সুখী বৈবাহিক জীৱনৰ কামনা কৰিলোঁ।@AlboMP”

Prime Minister's Office
Prime Minister Congratulates Australian Prime Minister H.E. Mr. Anthony Albanese and Ms. Jodie Haydon on their Wedding
29 NOV 2025 9:05PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended his heartfelt congratulations to his good friend, Prime Minister of Australia, H.E. Mr. Anthony Albanese and Ms. Jodie Haydon on the occasion of their wedding.
In a post on X, Shri Modi conveyed :
“Congratulations to my good friend, PM Anthony Albanese and Ms. Jodie Haydon on their wedding. Wishing them a happy married life.
@AlboMP”