প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সংবিধান সদনগী সেন্ত্রেল হোলদা সংবিধানগী নুমিৎ পালন থৌরমদা শরুক য়াখ্রে
26 NOV 2025 9:39PM by PIB Imphal
ঙসিগী অঙনবা শরুক্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ন্যু দিল্লীগী সংবিধান সদনগী সেন্ত্রেল হোলদা পাঙথোকপা সংবিধান নুমিৎ থৌরমদা শরুক য়াখ্রে।
থোরম অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা ভারত সংবিধান শেম্বীরম্বশিংগী মঙলানশিং লান্থোকখি অমসুং লৈবাক অসিনা অপুনবা ওইনা সংবিধানগী ৱাখল্লোনশিং হেন্না মপাঙ্গল কলহন্নবা নৌনা নীংশিংখি।
শ্রী মোদীনা X তা হায়খিঃ
"ঙসিগী অঙনবা শরুক্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ন্যু দিল্লীগী সংবিধান সদনগী সেন্ত্রেল হোলদা পাঙথোকপা সংবিধান নুমিৎ থৌরমদা শরুক য়াখি। ভারত সংবিধান শেম্বীরম্বশিংগী মঙলানশিং লান্থোকখি অমসুং লৈবাক অসিনা অপুনবা ওইনা সংবিধানগী ৱাখল্লোনশিং হেন্না মপাঙ্গল কলহন্নবা নৌনা নীংশিংখি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister participates in Constitution Day Celebration at Central Hall of Samvidhan Sadan
26 NOV 2025 9:39PM by PIB Delhi
Earlier today, Prime Minister Shri Narendra Modi participated in the Constitution Day celebration held at the historic Central Hall of Samvidhan Sadan in New Delhi.
On the occasion, the Prime Minister recalled the vision of those who framed the Constitution of India and reaffirmed the nation’s collective responsibility to strengthen the constitutional ideals.
Shri Modi in a post on X said:
“Earlier today, attended the Constitution Day celebration held at the historic Central Hall of Samvidhan Sadan in New Delhi. Recalled the vision of those who made our Constitution and reaffirmed our collective responsibility to strengthen the constitutional ideals.”