প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রুসিয়াগী রাস্ত্রপতিগী এসিস্তেন্তকা প্রধানমন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উন্নখ্রে।
মখোয়না কনেক্তিবিতী, জহাজ শাবা অমসুং ব্লু ইকোনোমী ফগৎহন্নবা ৱারী-ৱাতাই শান্নখি
মথংগী থাদা রাস্ত্রপতি পুতিনবু তরাম্না থৌগল তৌজনবা ঙাইদুনা লৈরবনি হায়না প্রধানমন্ত্রীনা ফোংদোকখি
18 NOV 2025 9:05PM by PIB Imphal
রুসিয়াগী রাস্ত্রপতিগী এসিস্তেন্ত অমসুং সমুদ্র বোর্দকী প্রসিদেন্ত হিজ এক্সেলেন্সী শ্রী নিকোলাই পাত্রুশেবকা ঙসি প্রধানমন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উন্নখ্রে।
মখোয়না সমুদ্রগী লমদা তেংবাং পীনবা হেনগৎহন্নবা মখোয়না কনেক্তিবিতী, স্কীল দিবেলপমেন্ত, জহাজ শাবা অমসুং ব্লু ইকোনোমীদা অনৌবা খুদোংচাবা য়াওনা মতেং পীনবা হেনগৎহন্নবা ৱারী-ৱাতাই শান্নখি।
প্রধানমন্ত্রীনা পুতীন্দা য়াইফ-পাওজেল পীখি অমদি মথংগী থাদা মহাকপু তরাম্না থৌগল তৌজনবা ঙাইদুনা লৈরবনি হায়না ফোংদোকখি।

Prime Minister's Office
Aide to the Russian President calls on Prime Minister Shri Narendra Modi
They exchange views on strengthening cooperation in connectivity, shipbuilding and blue economy
PM conveys that he looks forward to hosting President Putin in India next month
18 NOV 2025 9:05PM by PIB Delhi
Aide to the President and Chairman of the Maritime Board of the Russian Federation, H.E. Mr. Nikolai Patrushev, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
They exchanged views on strengthening cooperation in the maritime domain, including new opportunities for collaboration in connectivity, skill development, shipbuilding and blue economy.
Prime Minister conveyed his warm greetings to President Putin and said that he looked forward to hosting him in India next month.