প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত জেভলিন থ্ৰ'ত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰা ৰিংকুক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
25 OCT 2023 9:22PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হাংজৌ এছিয়ান পেৰা গেমছত জেভলিন থ্ৰ' এফ ৪৬ ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক জয় কৰা ৰিংকুক অভিনন্দন জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছেঃ
"এছিয়ান পেৰা গেমছত জেভলিন থ্ৰ' এফ৪৬ শাখাত ৰিংকুৰ এক সুন্দৰ ৰূপৰ পদক। তেওঁক অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁৰ আগন্তুক প্ৰয়াসৰ বাবে শুভকামনা জনাইছো।

Prime Minister's Office
PM congratulates Rinku for winning silver in javeline throw at Asian Para Games
25 OCT 2023 9:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Rinku for winning a silver medal at the Hangzhou Asian Para Games javeline throw F46 event.
The Prime Minister posted on X:
"A fantastic Silver Medal by Rinku in the Javelin Throw F46 event at the Asian Para Games. Congratulations to him. Wishing him the very best for the endeavours ahead.."