প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শিক্ষক দিৱস উপলক্ষে শিক্ষাবিদসকলক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি
05 SEP 2023 8:11PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি শিক্ষক দিৱস উপলক্ষে সপোন, ভৱিষ্যত নিৰ্ণয় আৰু কৌতূহল জগাই তোলা শিক্ষাবিদসকলক প্ৰশংসা কৰে।
এক এক্স পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"শিক্ষক দিৱসত, আমি সেইসকল শিক্ষকৰ প্ৰশংসা কৰিছো, যিসকলে সপোনক অনুপ্ৰাণিত কৰে, ভৱিষ্যত গঢ়ে আৰু কৌতূহল জগাই তোলে।
কালি শিক্ষকসকলৰ সৈতে হোৱা মত-বিনিময়ৰ কেইটামান গুৰুত্বপূৰ্ণ কথা।"

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to educators on Teachers’ Day
05 SEP 2023 8:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised all the educators who inspire dreams, shape futures and ignite curiosity, on Teachers’ Day today.
In a X post, PM said;
“On #TeachersDay, we appreciate all the educators who inspire dreams, shape futures and ignite curiosity.
Some more highlights from the interaction with teachers yesterday.”