ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଶିକ୍ଷକ ଦିବସରେ ଶିକ୍ଷାବିତମାନଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଂଶସା
06 SEP 2023 10:37AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଶିକ୍ଷକ ଦିବସ ଅବସରରେ ଶିକ୍ଷକମାନଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ଯେଉଁମାନେ ସ୍ୱପ୍ନକୁ ପ୍ରେରଣା ଦେବା ସହ ଜିଜ୍ଞାସାକୁ ଉତ୍ସାହିତ କରି ଭବିଷ୍ୟତ ଗଠନ କରନ୍ତି ।
ଏକ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
‘ଶିକ୍ଷକ ଦିବସରେ ଆମେ ସମସ୍ତ ଶିକ୍ଷାବିତଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରୁଛୁ ଯେଉଁମାନେ ସ୍ୱପ୍ନକୁ ପ୍ରେରଣା ଦେଇ ଭବିଷ୍ୟତ ଗଠନ ଏବଂ ଜିଜ୍ଞାସା ଉଦୟ କରିଥାନ୍ତି ।
କାଲି ଶିକ୍ଷକମାନଙ୍କ ସହ କଥାବାର୍ତ୍ତାର ଆଉ କିଛି ପ୍ରମୁଖ ଅଂଶ ।’

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to educators on Teachers’ Day
05 SEP 2023 8:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised all the educators who inspire dreams, shape futures and ignite curiosity, on Teachers’ Day today.
In a X post, PM said;
“On #TeachersDay, we appreciate all the educators who inspire dreams, shape futures and ignite curiosity.
Some more highlights from the interaction with teachers yesterday.”