প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ওজাশিংগী নুমিত্তা লাইরিক লাইশু তাকপী তম্বীরিবশিংগী মফমদা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে
05 SEP 2023 8:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ওজাশিংগী নুমিৎ অসিদা মঙলান কয়াগী ইথিল পীবীরিবা, তুংলমচৎ তাকপীরিবা অমসুং খঙনিংবগী মঙাল পীবীরিবা ওজাশিংবু শিংথাখি।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"#TeachersDay গী নুমিৎ অসিদা, ঐখোয়না মঙলান কয়াগী ইথিল পীবীরিবা, তুংলমচৎ তাকপীরিবা অমসুং খঙনিংবগী মঙাল পীবীরিবা ওজাশিংবু থাগৎপা ফোংদোকচরি।
ঙরাং ওজাশিংগা উন্নবগী অহেনবা শক্তমশিং।"

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to educators on Teachers’ Day
05 SEP 2023 8:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised all the educators who inspire dreams, shape futures and ignite curiosity, on Teachers’ Day today.
In a X post, PM said;
“On #TeachersDay, we appreciate all the educators who inspire dreams, shape futures and ignite curiosity.
Some more highlights from the interaction with teachers yesterday.”