প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বি ডব্লিউ এফ বিশ্ব চেম্পিয়নশ্বিপত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰণয় এইচ এছ-ক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
27 AUG 2023 3:33PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ২০২৩ বৰ্ষৰ বি ডব্লিউ এফ বিশ্ব চেম্পিয়নশ্বিপত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰণয় এইচ এছ-ক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত পোষ্ট কৰিছেঃ
‘বি ডব্লিউ এফ বিশ্ব চেম্পিয়নশ্বিপ ২০২৩-ত @PRANNOYHSPRI-ৰ কি এক উজ্জ্বল সাফল্য! ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন জনাইছো’।
‘প্ৰতিযোগিতাখনত দক্ষতা আৰু কঠোৰ পৰিশ্ৰম তেওঁ উজ্জ্বলভাৱে প্ৰদৰ্শন কৰিছে। সকলো বেডমিণ্টনপ্ৰেমীৰ বাবে তেওঁ এক প্ৰকৃত অনুপ্ৰেৰণা’।

Prime Minister's Office
PM congratulates Prannoy H. S. for bronze medal at BWF World Championships
27 AUG 2023 3:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated Prannoy H. S. for winning bronze medal at BWF World Championships 2023.
The Prime Minister posted on X :
"What a brilliant achievement by @PRANNOYHSPRI at BWF World Championships 2023! Congratulations to him on winning the Bronze medal.
His skill and hard work have shone brightly throughout the tournament. He is a true inspiration to all badminton enthusiasts."