প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বি.দব্লিউ.এফ ৱার্ল্দ চেম্পিয়নশিপ্তা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা প্রান্নোই ঐচ.এস থাগৎখ্রে
27 AUG 2023 3:33PM by PIB Imphal
বি.দব্লিউ.এফ ৱার্ল্দ চেম্পিয়নশিপ ২০২৩ দা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রান্নোই ঐচ.এস থাগৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা থাগৎখি:
“বি.দব্লিউ.এফ ৱার্ল্দ চেম্পিয়নশিপ ২০২৩ দা @PRANNOYHSPRI না অচৌবা মাইপাকপা অমা পুরক্লে! ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা মহাক থাগৎপা ফোঙদোক্লি।
মহাক্কী হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং কন্না হোৎনবা তুর্নামেন্তদা উবা ফংলে। মহাক বেতমিন্তন পামজবশিংগী অশেংবা ইথিল অমনি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Prannoy H. S. for bronze medal at BWF World Championships
27 AUG 2023 3:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated Prannoy H. S. for winning bronze medal at BWF World Championships 2023.
The Prime Minister posted on X :
"What a brilliant achievement by @PRANNOYHSPRI at BWF World Championships 2023! Congratulations to him on winning the Bronze medal.
His skill and hard work have shone brightly throughout the tournament. He is a true inspiration to all badminton enthusiasts."