প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শিক্ষা মন্ত্ৰালয়ৰ উদ্যোগত জি-২০ৰ জনভাগীদাৰী অনুষ্ঠানত অভিলেখ সংখ্যক লোকৰ অংশগ্ৰহণক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 JUN 2023 7:53PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শিক্ষা মন্ত্ৰালয়ৰ উদ্যোগত অনুষ্ঠিত জি-২০ জনভাগীদাৰী অনুষ্ঠানত অভিলেখ সংখ্যক অংশগ্ৰহণকাৰীৰ অংশগ্ৰহণক প্ৰশংসা কৰে।
ভাৰতৰ জি-২০ অধ্যক্ষতাৰ কেন্দ্ৰীয় লক্ষ্য হিচাপে শিক্ষা মন্ত্ৰালয়ে বিশেষভাৱে মিশ্ৰিত শিক্ষাৰ প্ৰেক্ষাপটত 'ফাউণ্ডেচন লিটাৰেচি এণ্ড নুমাৰেচি (এফএলএন) ' বিষয়টো প্ৰচাৰ আৰু সমৰ্থন কৰাৰ লক্ষ্যৰে বিভিন্ন কাৰ্যসূচী আৰু কাৰ্যসূচীৰ আয়োজন কৰিছে।
ছাত্ৰ-ছাত্ৰী, শিক্ষক-শিক্ষয়িত্ৰী আৰু সমাজৰ সদস্যকে ধৰি ১.৫ কোটিতকৈও অধিক লোকে এই কাৰ্যসূচীত উৎসাহেৰে অংশগ্ৰহণ কৰিছে।
শিক্ষা মন্ত্ৰালয়ৰ এটা টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
এই ৰেকৰ্ড অংশগ্ৰহণেৰে উৎফুল্লিত হৈছো। ইয়ে এক অন্তৰ্ভুক্তিমূলক আৰু বহনক্ষম ভৱিষ্যতৰ বাবে আমাৰ সহযোগিতামূলক দৃষ্টিভংগীক শক্তিশালী কৰে। ভাৰতৰ জি-২০ অধ্যক্ষতাত অংশগ্ৰহণ কৰা আৰু ইয়াক শক্তিশালী কৰা সকলোকে অভিনন্দন জনাইছো।

Prime Minister's Office
PM lauds record participation in G20 Janbhagidari event, an initiative of MoE
10 JUN 2023 7:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi lauded the record participation in G20 Janbhagidari event, an initiative of Ministry of Education.
As the central focus of India’s G20 Presidency, Ministry of Education is organizing a series of activities & programs aiming at promoting & endorsing the theme of “Ensuring Foundation Literacy and Numeracy (FLN)” especially in the context of blended learning.
More than 1.5 crore individuals, including students, teachers and community members, have enthusiastically joined this initiative so far.
In reply to tweet thread by Ministry of Education, the Prime Minister tweeted;
“Thrilled by this record participation. This reinforces our shared vision for an inclusive and sustainable future. Compliments to all those who have taken part and strengthened India’s G-20 Presidency.”