প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এম.ও.ই.গী অনৌবা থৌরাং, জি.২০ জনভাগিদারি থৌরমদা মশিং য়াম্লবা মীয়াম্না শরুক য়াবা অদুবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
10 JUN 2023 7:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এজুকেশন মন্ত্রালয়গী অনৌবা থৌরাং, জি.২০ জনভাগিদারি থৌরমদা মশিং য়াম্লবা মীয়াম্না শরুক য়াবা অদুবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
কেন্দ্রনা ভারতকী জি.২০ প্রেসিদেন্সীদা মিৎয়েং থম্লদুনা, এজুকেশন মন্ত্রালয়না মরু ওইনা ব্লেন্দেদ লর্নিংগী মতাংদা “এন্স্যোরিং ফাউন্দেশন লিতরেসী এন্দ ন্যুমরেসী (এফ.এল.এন.)”গী থীমপ্রোমোত তৌনবা অমসুং এন্দোর্স তৌনবগী পান্দমদা থবক-থৌরমশিং অমসুং প্রোগ্রামশিং কয়া অমা শিনগদৌরি।
মসিদা মহৈরোইশিং, ওজাশিং অমসুং কম্যুনিতী মেম্বরশিং য়াওনা মীওই করোর ১.৫ হেনবনা হৌজিক ফাওবদা মসিগী অনৌবা থৌরাং অসিদা য়াম্না থৱাই য়াওনা শরুক য়ারি।
এজুকেশন নমন্ত্রালয়না তৌরকপা ত্বীত থ্রেদ অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি;
“মশিং য়াম্লবা মীয়াম্না শরুক য়াবা অসিনা পুক্নিংদা ঈথিল অমা ফাওহল্লে। মসিনা ঐখোয়গী মপুং ফাবা অমসুং তুং-কোইনা চৎকদবা তুংলমচৎ অমগীদমক্তা ঐখোয় ময়ামগী ভিজন অদুবু হেন্না কনখৎহল্লে। মসিদা শরুক য়ারিবা অমসুং ভারতকী জি.-২০ প্রেসিদেন্সীবু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহল্লিবা মীপুম খুদিংমকপু থাগৎপা ফোংদোক্লি।”

Prime Minister's Office
PM lauds record participation in G20 Janbhagidari event, an initiative of MoE
10 JUN 2023 7:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi lauded the record participation in G20 Janbhagidari event, an initiative of Ministry of Education.
As the central focus of India’s G20 Presidency, Ministry of Education is organizing a series of activities & programs aiming at promoting & endorsing the theme of “Ensuring Foundation Literacy and Numeracy (FLN)” especially in the context of blended learning.
More than 1.5 crore individuals, including students, teachers and community members, have enthusiastically joined this initiative so far.
In reply to tweet thread by Ministry of Education, the Prime Minister tweeted;
“Thrilled by this record participation. This reinforces our shared vision for an inclusive and sustainable future. Compliments to all those who have taken part and strengthened India’s G-20 Presidency.”