প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়া পেরা গেম্সতা নুপাগী শোত পুত্তা মনুনা ব্রোঞ্জ লৌরকপগীদমক পি.এম.না নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
27 OCT 2023 6:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হেংজৌ এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী শোত পুত – F37 ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগীদমক মেনুদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
মহাক্না মনুগী থোইদোক হেন্দোকপা শক্তিবু থাগৎপা ফোংদোক্লদুনা মহাক্কী হৈ-শিংবনা লৈবাক অসিবু চাউথোকচবা পোকহল্লে হায়না মহাক্না হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
“এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী শোত পুত – F37দা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগীদমক মেনুদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি।
মহাক্কী শিংথানীংঙাই ওইরবা পাঙ্গল অমসুং হৈ-শিংবনা ঐখোয়গী লৈবাক অসিবু চাউথোকচবা পোকহল্লি। মহাক্কী তুংলমচৎকী থবকশিংদা য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Manu for winning bronze in men's shot put at Asian Para Games
27 OCT 2023 6:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Manu for wining a bronze medal in the men's shot put - F37 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He praised Manu's incredible strength, saying that his skill has made the nation proud.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Manu for clinching the Bronze Medal in Men's Shot Put - F37 at the Asian Para Games.
His remarkable strength and skill have brought pride to our nation. All the best for his future endeavours."