প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দিব্যা দেশমুখবু ২০২৫গী FIDE ৱিমেন ৱার্ল্দ চেস চেম্পিয়ন ওইরকপগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
28 JUL 2025 6:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিব্যা দেশমুখবু FIDE ৱিমেন ৱার্ল্দ চেস চেম্পিয়ন ২০২৫ ওইরকপগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। “কোনেরু হম্পীনা চেম্পিয়নশিপ অসিদা য়াম্না হৈথোই-শিংথোইবা থৌনা উৎখি। শান্নরোই অনিমক্তা মখোয়গী তুংলমচৎকীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি", হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত থাংগৎলকখি:
“ময়ামদগি থোইদোক-হেন্দোক্না হৈথোই-শিংথোইরবা ভারতকী শান্নরোই অনিগী পুৱারী ওইরবা ফাইনেল অমা!
নহা ওইরিবা দিব্যা দেশমুখনা FIDE ৱিমেন ৱার্ল্দ চেম্পিয়ন ২০২৫ ওইরকপদা চাউথোকচরি। অসিগী শিংথানিংঙাই ওইরবা মাইপাকপা অসিগীদমকক্তা মহাকপু থাগৎপা ফোংদোক্লি, মসিনা নহা কয়া অমা পুক্নিং থৌগৎলগনি।
কোনেরু হাম্পীনা চেম্পিয়নশিপ অসিগী মনুংদা থোইদোক-হেন্দোক্না হৈথোই-শিংথোইবা উৎখি।
শান্নরোই অনিমক্তা মখোয়গী তুংগী থবকশিংদা মাইপাকপা ওইরসনু হায়না য়াইফ-পাউজেল পীজরি।”
@DivyaDeshmukh05
@humpy_koneru

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Divya Deshmukh on becoming FIDE Women's World Chess Champion 2025
28 JUL 2025 6:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Divya Deshmukh on becoming FIDE Women's World Chess Champion 2025. “Koneru Humpy has also displayed immense prowess throughout the championship. Best wishes to both players for their future endeavours”, Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
“A historic final featuring two outstanding Indian chess players!
Proud of the young Divya Deshmukh on becoming FIDE Women's World Chess Champion 2025. Congratulations to her for this remarkable feat, which will inspire several youngsters.
Koneru Humpy has also displayed immense prowess throughout the championship.
Best wishes to both players for their future endeavours. “
@DivyaDeshmukh05
@humpy_koneru