প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কমদৌনা ভারতকী অৱাং-নোংপোক্না খা-নোংপোক এসিয়াদা ভারতকী থোঙ্গাল ওইরকপগে হায়বগী মতাংদা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
09 NOV 2025 11:16AM by PIB Imphal
কমদৌনা ভারতকী অৱাং-নোংপোক্না খা-নোংপোক এসিয়াদা ভারতকী থোঙ্গাল ওইরকপগে হায়বগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী জয়তিরাদিত্য এম. সিন্দিয়ানা ইবা আর্তিকল অমা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি অৱাং-নোংপোক অসি ‘অষ্টলক্ষ্মী’ নি হায়না ফোঙদোক্লদুনা, কমদৌনা লমদম অসিনা খা-নোংপোক এসিয়াদা ভারতকী থোঙ্গাল ওইরকপগে হায়বগী মতাংদা মিনিষ্টরনা শন্দোক্না তাক্লি। অৱাং-নোংপোক অসি ভারতকী ঙমখৈ খক নত্তনা, মসি হৌজিক লৈবাক অসিগী মরুওইবা শক্তম ওইরে হায়না মিনিষ্টরনা ফোঙদোকখি।
এক্সতা য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী জয়তিরাদিত্য এম. সিন্দিয়াগী পোষ্ট অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কান্নরবা আর্তিকল অসিদা, অৱাং-নোংপোক্ত চৎলুবদা মহাক্না থেংনরকপশিং য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী @JM_Scindia না ফোঙদোকখি, লমদম অসিগী ফজবা অমসুং মসিগী মীয়ামগী মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনা মশক তাক্লি।
অৱাং-নোংপোক অসি ‘অষ্টলক্ষ্মী’ নি হায়না ফোঙদোক্লি, কমদৌনা লমদম অসিনা খা-নোংপোক এসিয়াদা ভারতকী থোঙ্গাল ওইরকপগে হায়বগী মতাংদা মিনিষ্টরনা শন্দোক্না তাক্লি। অৱাং-নোংপোক অসি ভারতকী ঙমখৈ খক নত্তনা, মসি হৌজিক লৈবাক অসিগী মরুওইবা শক্তম ওইরে হায়না মহাক্না ফোঙদোকখি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on how Northeast India is becoming India’s natural gateway to Southeast Asia
09 NOV 2025 11:16AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister, Shri Jyotiraditya M. Scindia on how Northeast India is becoming India’s natural gateway to Southeast Asia. "Highlighting the North East as ‘Ashtalakshmi’, the Minister explains how it is becoming India’s natural gateway to Southeast Asia. He emphasises that the North East is not just India’s frontier, it is now its forward face", Shri Modi stated.
Responding to a post by Union Minister, Shri Jyotiraditya M. Scindia on X, Shri Modi said:
"In this insightful article, Union Minister Shri @JM_Scindia shares his experience of visiting the North East, describing its beauty and the indomitable spirit of its people.
Highlighting the North East as ‘Ashtalakshmi’, the Minister explains how it is becoming India’s natural gateway to Southeast Asia. He emphasises that the North East is not just India’s frontier, it is now its forward face."