প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী এল কে অদভানিগী মপোক নুমিত্ত প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কা উনখ্রে
08 NOV 2025 8:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী শ্রী এল কে অদভানিগী য়ুমদা চৎখ্রে অমসুং ঙসি মহাক্কী মপোক নুমিত্ত মহাক্কী মফমদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক শ্রী এল কে অদভানিনা পাংথোকপা থবক মশক থোকপনি অমসুং ঐখোয় খুদিংমক ইথিল পীরে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সত হায়খি;
“শ্রী এল কে অদভানিগী য়ুমদা চৎখ্রে অমসুং ঙসি মহাক্কী মপোক নুমিত্ত মহাক্কী মফমদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক মহাক্না পাংথোকপা থবক মশক থোকপনি অমসুং ঐখোয় খুদিংমক ইথিল পীরে”।

Prime Minister's Office
Prime Minister visits Shri LK Advani ji on his birthday
08 NOV 2025 8:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi went to Shri LK Advani Ji's residence and greeted him on the occasion of his birthday, today. Shri Modi stated that Shri LK Advani Ji’s service to our nation is monumental and greatly motivates us all.
The Prime Minister posted on X:
“Went to Shri LK Advani Ji's residence and greeted him on the occasion of his birthday. His service to our nation is monumental and greatly motivates us all.”