প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা স্বস্থা নারী, সশক্ত পরিৱার অভিয়ানগী মখাদা গিনেস ৱার্ল্দ রেকোর্দ অহুম চনখিবদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
01 NOV 2025 2:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা স্বস্থা নরী, সশক্ত পরিৱার অভিয়ানগী মখাদা গিনেস ৱার্ল্দ রেকোর্দস™ তাইতল অহুম চনখিবদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
মসিগী মাইপাকপা অসিগী মতাংদা হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বাল মন্ত্রালয়গী পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি অসিগুম্বা থৌরাংশিং অসি য়াম্না শিংথানিংঙাইনি। মহাক্না হায়খি মদুদি অসিগুম্বা মীয়ামগী ওইবা খোঙজং অসিনা নুপীশিংদা শক্তি লৈহন্নবা হোৎনবদা হেন্না থৌনা পীরি অমসুং নারী শক্তিগী পুন্সিদা অহোংবা পুরকপা ঙম্মি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা পোস্ত তৌখি;
“মসি য়াম্না শিংথানিংঙাইনি! অসিগুম্বা মীয়ামগী খোঙজং অসিনা ঐখোয়গী নুপীশিংদা শক্তি লৈহন্নবা হোৎনবদা ইনোৎ হাপ্পী অমসুং ঐখোয়গী নারী শক্তিগী পুন্সিদা অহোংবা অমা পুরক্লি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds creation of three Guinness World Records under Swasth Nari, Sashakt Parivar Abhiyaan
01 NOV 2025 2:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has lauded the creation of three Guinness World Records™ titles under the Swasth Nari, Sashakt Parivar Abhiyaan.
Responding to a post by the Ministry of Health and Family Welfare about this achievement, the Prime Minister said that such initiatives are very commendable. He noted that mass movements of this kind give further impetus to women empowerment efforts and have a transformative impact on the lives of Nari Shakti.
The Prime Minister posted on X;
“This is very commendable! Such mass movements add impetus to our women empowerment efforts and have a transformative impact on the lives of our Nari Shakti.”