প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
স্বস্থ নাৰী, সশক্ত পৰিবাৰ অভিযানৰ অধীনত তিনিটা গিনিজ ৱৰ্ল্ড ৰেকৰ্ড সৃষ্টিক প্ৰশংসা কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
01 NOV 2025 2:16PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে স্বস্থ নাৰী, সশক্ত পৰিবাৰ অভিযানৰ অধীনত তিনিটা গিনিজ ৱৰ্ল্ড ৰেকৰ্ড খিতাপ সৃষ্টিক প্ৰশংসা কৰিছে।
এই কৃতিত্ব সন্দৰ্ভত স্বাস্থ্য আৰু পৰিয়াল কল্যাণ মন্ত্ৰালয়ৰ এটা পোষ্টৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে এনে পদক্ষেপ অতি প্ৰশংসনীয়। তেওঁ উল্লেখ কৰে যে এনে ধৰণৰ গণ আন্দোলনে নাৰী সবলীকৰণৰ প্ৰচেষ্টাক অধিক গতি প্ৰদান কৰিছে আৰু নাৰী শক্তিৰ জীৱনত পৰিৱৰ্তনশীল প্ৰভাৱ পেলাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত এনেদৰে পোষ্ট কৰিছে;
“এয়া অতি প্ৰশংসনীয়!এনে গণ আন্দোলনে আমাৰ নাৰী সবলীকৰণৰ প্ৰচেষ্টাত গতি প্ৰদান কৰিছে আৰু আমাৰ নাৰী শক্তিৰ জীৱনত পৰিৱৰ্তনশীল প্ৰভাৱ পেলাইছে।”

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds creation of three Guinness World Records under Swasth Nari, Sashakt Parivar Abhiyaan
01 NOV 2025 2:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has lauded the creation of three Guinness World Records™ titles under the Swasth Nari, Sashakt Parivar Abhiyaan.
Responding to a post by the Ministry of Health and Family Welfare about this achievement, the Prime Minister said that such initiatives are very commendable. He noted that mass movements of this kind give further impetus to women empowerment efforts and have a transformative impact on the lives of Nari Shakti.
The Prime Minister posted on X;
“This is very commendable! Such mass movements add impetus to our women empowerment efforts and have a transformative impact on the lives of our Nari Shakti.”