ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବୋଲିଭିଆର ନୂତନ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ରୋଡ୍ରିଗୋ ପାଜ୍ ପରେରୋଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
21 OCT 2025 6:37PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ବୋଲିଭିଆର ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଭାବରେ ନିର୍ବାଚିତ ହୋଇଥିବାରୁ ଶ୍ରୀ ରୋଡ୍ରିଗୋ ପାଜ୍ ପରେରୋଙ୍କୁ ହାର୍ଦ୍ଦିକ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଏକ୍ସରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ କହିଛନ୍ତି;
“ଶ୍ରୀ ରୋଡ୍ରିଗୋ ପାଜ ପରେରୋ, ବୋଲିଭିଆର ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଭାବରେ ନିର୍ବାଚିତ ହୋଇଥିବାରୁ ଆପଣଙ୍କୁ ହାର୍ଦ୍ଦିକ ଅଭିନନ୍ଦ । ଭାରତ ଏବଂ ବୋଲିଭିଆ ମଧ୍ୟରେ ଘନିଷ୍ଠ ତଥା ବନ୍ଧୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ସମ୍ପର୍କ ଦୀର୍ଘ ସମୟ ଧରି ଆମର ପାରସ୍ପରିକ ଲାଭଦାୟକ ସହଯୋଗର ଆଧାର ରହିଆସିଛି । ଆଗାମୀ ବର୍ଷଗୁଡିକରେ ସମାନ ପ୍ରଗତି ଏବଂ ସମୃଦ୍ଧି ପାଇଁ ଆମର ସହଭାଗୀତାକୁ ଆହୁରି ଗଭୀର କରିବାକୁ ମୁଁ ଉତ୍ସାହିତ ଅଛି ।”
@Rodrigo_PazP”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates H.E. Mr. Rodrigo Paz Pereira on His Election as President of Bolivia
21 OCT 2025 6:37PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended warm congratulations to H.E. Mr. Rodrigo Paz Pereira on his election as the President of Bolivia.
Shri Modi in a post on X said:
"Warm congratulations, Mr. Rodrigo Paz Pereira, on your election as the President of Bolivia. Close and friendly ties between India and Bolivia have long underpinned our mutually beneficial cooperation. I look forward to deepening our partnership for shared progress and prosperity in the years to come.
@Rodrigo_PazP”