প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ঐচ.ই. মিস্তর রোদ্রিগোবু বোলিভিয়াগী প্রসিদেন্ত ওইনা খল্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
21 OCT 2025 6:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ঐচ.ই. মিস্তর রোদ্রিগো পাজ পেরৈরাবু বোলিভিয়াগী প্রসিদেন্ত ওইনা খল্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা X তা পোস্ত তৌরকখিবদা;
"ঐচ.ই. মিস্তর রোদ্রিগোবু বোলিভিয়াগী প্রসিদেন্ত ওইনা খল্লকপদা হরাও-নুংঙাইবা। ভারত অমসুং বোলিভিয়া অনিনা নক্না মরুপ-মপাং ওইনা তিন্নবগী লিপুন্না মতম শাংনা ঐখোয় অমনা অমগী মতেং পাংনবগী য়ুম্ফম ওইদুনা লাক্লি। তুংদা লাক্কদৌরিবা চহীশিংদা চাওখৎমিন্নদুনা খুজ্ঞাও-লৈচাওমিন্ননবা অফবা মায়কৈরোমদা চংশিনমিন্নগনি হায়বগী আশা থমজরি।
@Rodrigo_PazP”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates H.E. Mr. Rodrigo Paz Pereira on His Election as President of Bolivia
21 OCT 2025 6:37PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended warm congratulations to H.E. Mr. Rodrigo Paz Pereira on his election as the President of Bolivia.
Shri Modi in a post on X said:
"Warm congratulations, Mr. Rodrigo Paz Pereira, on your election as the President of Bolivia. Close and friendly ties between India and Bolivia have long underpinned our mutually beneficial cooperation. I look forward to deepening our partnership for shared progress and prosperity in the years to come.
@Rodrigo_PazP”