প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতপুম্বগী মীশিংনা শম্নরগা হৌবা ইহৌ অমদগী শাখিবা ‘স্তেচু ওফ য়ুনিতী’ অসি সরদার বল্লভভাই পতেলগী মফমদা কৎচবনিঃ প্রধানমন্ত্রী
31 OCT 2025 12:43PM by PIB Imphal
ভারতপুম্বগী মীশিংনা মরুওইনা খুঙ্গংদগী মীশিংনা হকচিন্না শম্নরগা আইকোনিক ওইবা মীতম অসিগা শম্নদুনা হৌবা ইহৌ অমদগী শাখিবা ‘স্তেচু ওফ য়ুনিতী’ অসি সরদার বল্লভভাই পতেলগী মফমদা কৎচবনি অমসুং মীয়ামগী ইহৌগী শিংথানিংঙাই ওইবা খুদম্নি হায়না প্রধানমন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোংদোকখ্রে।
মোদীগী আর্কাইবতা X কী পরিং অমদা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা পোস্ত তৌরকখিবদা: “‘ভারতপুম্বগী মীশিংনা মরুওইনা খুঙ্গংদগী মীশিংনা হকচিন্না শম্নরগা আইকোনিক ওইবা মীতম অসিগা শম্নদুনা হৌবা ইহৌ অমদগী শাখিবা ‘স্তেচু ওফ য়ুনিতী’ অসি সরদার বল্লভভাই পতেলগী মফমদা কৎচবনি অমসুং মীয়ামগী ইহৌগী শিংথানিংঙাই ওইবা খুদম্নি। কেৱরীয়াদা লাকপীয়ু অমসুং মসিগী অঙকপা অসি ইশানা থিবীয়ু”

Prime Minister's Office
Statue of Unity is a tribute to Sardar Patel built through a mass movement connecting people across India: Prime Minister
31 OCT 2025 12:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the ‘Statue of Unity’ is a tribute to Sardar Vallabhbhai Patel and a remarkable example of a people’s movement, where citizens from across India, particularly from its villages, felt deeply connected with this iconic statue.
Responding to the series of posts of Modi Archive X handle, Shri Modi posted;
“‘Statue of Unity’ is a tribute to Sardar Patel and what is remarkable is that it was built as a result of a mass movement, where people from across India, particularly India’s villages, felt connected with this iconic statue.
Do visit Kevadia and discover its grandness yourself…”