প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত মহিলা দ্বৈত বেডমিণ্টনত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে মনীষা ৰামাদাস আৰু মনদীপ কৌৰক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
26 OCT 2023 9:32PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হাংঝৌ এছিয়ান পেৰা গেমছত মহিলাৰ ডাবলছ বেডমিণ্টন এছ এল ৩-এছ ইউ ৫ শাখাত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে মনীষা ৰামাদাস আৰু মনদীপ কৌৰক অভিনন্দন জনায়।
তেওঁ খেলুৱৈদ্বয়ৰ দৃষ্টান্তমূলক সমন্বয় আৰু সংকল্পৰো প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছেঃ
‘মহিলাৰ ডাবলছ বেডমিণ্টন এছ এল ৩-এছ ইউ ৫ শাখাত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে মনীষা ৰামাদাস আৰু মনদীপ কৌৰক অভিনন্দন।
তেওঁলোকে দৃষ্টান্তমূলক সমন্বয় আৰু সংকল্প প্ৰদৰ্শন কৰিছে।’

Prime Minister's Office
PM congratulates Manisha Ramadass, Mandeep Kaur for winning bronze in women's doubles badminton at Asian Para Games
26 OCT 2023 9:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Manisha Ramadass and Mandeep Kaur for winning a bronze medal in women's doubles badminton SL3-SU5 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He also praised their exemplary coordination and determination.
The Prime Minister posted on X:
"Kudos to Manisha Ramadass and Mandeep Kaur for clinching the Bronze Medal in the Women's Doubles Badminton SL3-SU5 event.
They have showcased exemplary coordination and determination."