প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপীগী দবলস বেতমিন্তন্দা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা মনিসা রমাদাস, মন্দিপ কোর প্রধান মন্ত্রীনা সিমরন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
26 OCT 2023 9:32PM by PIB Imphal
ঙসি হাংঝৌ এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপীগী দবলস বেতমিন্ত এস এল৩-এসয়ু৫ ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা মনিসা রমাদাস, মন্দিপ কোর প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিমরন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মখোয়গী চুংশিন্নবা অমসুং কৎথোকপা মহাক্না থাগৎপা ফোঙদোকখি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুপীগী দবলস বেতমিন্ত এস এল৩-এসয়ু৫ ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা মনিসা রামদাস অমসুং মন্দিপ কোর থাগৎচরি।
মখোয়না চুংশিন্নবা অমসুং কৎথোকপা উৎথোক্লে”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Manisha Ramadass, Mandeep Kaur for winning bronze in women's doubles badminton at Asian Para Games
26 OCT 2023 9:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Manisha Ramadass and Mandeep Kaur for winning a bronze medal in women's doubles badminton SL3-SU5 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He also praised their exemplary coordination and determination.
The Prime Minister posted on X:
"Kudos to Manisha Ramadass and Mandeep Kaur for clinching the Bronze Medal in the Women's Doubles Badminton SL3-SU5 event.
They have showcased exemplary coordination and determination."