প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
আউৎকমশিংগী লিস্ত: প্রধান মন্ত্রীগী নামিবিয়া খোঙচৎ
09 JUL 2025 8:13PM by PIB Imphal
MOUশিং / য়ানৱারোলশিং:
নামিবিয়াদা ওন্তপ্রিন্যুওরশিপ দিবেলোমেন্ত সেন্তর লিংখৎনবা MoU
হেল্থ অমসুং মেদিসিনগী লমদা তেংবাং পীননবা MoU
লাউথোকখিবশিং:
CDRI (কোলিজন ফোর দিজাস্তর রেজিলিয়ন্ত ইনফ্রাস্ত্রকচর)দা য়াওনবা নামিবিয়ানা লেত্তর ওফ এসেপ্তেন্স পীশিনখ্রে
গ্লোবেল বাইওফ্যুএল্স এলাইন্স য়াওনবা নামিবিয়ানা লেত্তর ওফ এসেপ্তেন্স পীশিনখ্রে
নামিবিয়ানা UPI তেক্নোলোজী এদোপ্ত তৌনবা লাইসেন্সিং এগ্রীমেন্তদা খুৎয়েক পীবা মালেমগী অহানবা লৈবাক ওইরে

Prime Minister's Office
List of Outcomes : Prime Minister’s visit to Namibia
09 JUL 2025 8:13PM by PIB Delhi
MOUs / Agreements :
MoU on setting up of Entrepreneurship Development Center in Namibia
MoU on Cooperation in the field of Health and Medicine
Announcements :
Namibia submitted letter of acceptance for joining CDRI (Coalition for Disaster Resilient Infrastructure)
Namibia submitted letter of acceptance for joining of Global Biofuels Alliance
Namibia becomes the first country globally to sign licensing agreement to adopt UPI technology