প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ফলাফলৰ তালিকা : প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ নামিবিয়া ভ্ৰমণ
09 JUL 2025 8:13PM by PIB Guwahati
বুজাবুজিৰ চুক্তি / চুক্তিসমূহ :
নামিবিয়াত উদ্যোগীকৰণ উন্নয়ন কেন্দ্ৰ স্থাপনৰ বুজাবুজি চুক্তি
স্বাস্থ্য আৰু চিকিৎসাৰ ক্ষেত্ৰত সহযোগিতাৰ বুজাবুজি চুক্তি
ঘোষণা :
নামিবিয়াই চিডিআৰআই (ক’ৱালিচন ফৰ ডিজাষ্টাৰ ৰেজিলিয়েণ্ট ইনফ্ৰাষ্ট্ৰাকচাৰ)ত যোগদানৰ বাবে গ্ৰহণযোগ্যতা পত্ৰ দাখিল কৰে
নামিবিয়াই গ্ল’বেল বায়’ফুৱেলছ এলায়েন্সত যোগদানৰ বাবে গ্ৰহণযোগ্যতা পত্ৰ দাখিল কৰে
নামিবিয়া ইউপিআই প্ৰযুক্তি গ্ৰহণৰ বাবে অনুজ্ঞাপত্ৰ সম্পৰ্কীয় চুক্তি স্বাক্ষৰ কৰা বিশ্বৰ প্ৰথমখন দেশ হিচাপে পৰিগণিত হৈছে ।

Prime Minister's Office
List of Outcomes : Prime Minister’s visit to Namibia
09 JUL 2025 8:13PM by PIB Delhi
MOUs / Agreements :
MoU on setting up of Entrepreneurship Development Center in Namibia
MoU on Cooperation in the field of Health and Medicine
Announcements :
Namibia submitted letter of acceptance for joining CDRI (Coalition for Disaster Resilient Infrastructure)
Namibia submitted letter of acceptance for joining of Global Biofuels Alliance
Namibia becomes the first country globally to sign licensing agreement to adopt UPI technology