প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কুৱেইটৰ নতুন আমিৰক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
20 DEC 2023 10:22PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি কুৱেইটৰ নতুন আমিৰ হিচাপে দায়িত্ব গ্ৰহণ কৰাৰ বাবে মহামান্য শ্বেইখ মেশাল আল-আহমেদ আল-জাবেৰ আল-চাবাহক অভিনন্দন জনায়।
তেওঁ লগতে আস্থা প্ৰকাশ কৰে যে ভাৰত-কুৱেইটৰ সম্পৰ্ক ভৱিষ্যতে শক্তিশালী হ'ব, যাৰ ফলত মধ্য প্ৰাচ্যৰ দেশত ভাৰতীয় সম্প্ৰদায়ৰ বিকাশ হ'ব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত পোষ্ট কৰিছেঃ
"কুৱেইটৰ আমিৰ হিচাপে দায়িত্ব গ্ৰহণ কৰাৰ বাবে মহামান্য শ্বেইখ মেশাল আল-আহমেদ আল-জাবেৰ আল-চাবাহক শুভেচ্ছা আৰু অভিনন্দন জনাইছো। মই আত্মবিশ্বাসী যে আনাগত বছৰবোৰত আমাৰ সম্পৰ্ক অধিক শক্তিশালী হ'ব আৰু কুৱেইটত থকা ভাৰতীয় সম্প্ৰদায়ৰ বিকাশ অব্যাহত থাকিব।"

Prime Minister's Office
PM congratulates new Emir of Kuwait
20 DEC 2023 10:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated His Highness Sheikh Meshal Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah for taking over as the new Emir of Kuwait today.
He also expressed confidence that India-Kuwait relations will strengthen in the future, enabling the Indian community in the Middle East country to flourish.
The Prime Minister posted on X:
"Greetings and felicitations to His Highness Sheikh Meshal Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah for taking over as the Amir of the State of Kuwait. Confident that our relations will further strengthen in the coming years and the Indian community in Kuwait will continue to flourish."