প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
থাইলেন্দগী ক্বুইন মাদর, মহারানী সিরিকিত লৈখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
26 OCT 2025 3:39PM by PIB Imphal
থাইলেন্দগী ক্বুইন মাদর, মহারানী সিরিকিত লৈখিবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। অৱাবা ফোঙদোকপগী পাউজেল অমদা, মহারানী অসিনা মীয়ামগীদমক মহাক্কী পুন্সি কৎথোকখিবা অদুদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখি অমসুং মহাক্না পাংথোক্লম্বা থবকশিং অদুনা মালেম শীনবা থুংবগী মীরোল কয়া মখা তানা ইথিল পীগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“থাইলেন্দগী ক্বুইন মাদর, মহারানী সিরিকিত লৈখিবদা ঐ অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্না মীয়ামগীদমক মহাক্কী পুন্সি কৎথোকখিবা অদুদা মালেম শীনবা থুংবগী মীরোল কয়া মখা তানা ইথিল পীগনি। অৱাবা তানফম অসিদা নিংথৌ, নিংথৌগী ইমুং-মনুং অমসুং থাইলেন্দগী মীয়ামগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister Condoles the Passing of Her Majesty Queen Sirikit, The Queen Mother of Thailand
26 OCT 2025 3:39PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed deep sorrow over the passing of Her Majesty Queen Sirikit, The Queen Mother of Thailand. In a message of condolence, the Prime Minister paid tribute to Her Majesty’s lifelong dedication to public service, noting that her legacy will continue to inspire generations across the world.
In a post on X, Shri Modi said:
“I am deeply saddened by the passing of Her Majesty Queen Sirikit, The Queen Mother of Thailand. Her lifelong dedication to public service will continue to inspire generations. My heartfelt condolences to His Majesty The King, the members of the Royal Family and the people of Thailand in this hour of profound grief.”