প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আন্ধ্র প্রদেশকী য়োগন্ধ্র 2025 খোঙথাং থাগৎখ্রে
03 JUN 2025 8:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি অন্ধ্র প্রদেশকী চিতুরগী মনাক্তা পাংথোকপা য়োগন্ধ্র ২০২৫ থৌরমদা য়োগগী থৌনা লৈবশিংনা থৌনা ফনা শরুক য়াবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। ইন্তর্নেস্নেল দে ওফ য়োগ (আই.দি.ৱাই.) 2025কী মমাংদা থা অমা চুপ্না চত্থগদবা অন্ধ্র প্রদেশকী থৌরম হৌদোক্নবগীদমক য়োগগী থৌনা ফবা মীওই 2000 হেন্না পুন্না লাকখিবা পুলিংদু ত্বিন হিলসতা থৌরম অসি পাংথোকখি।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী প্রতাপরাও যাদবনা সোসিএল মীদিয়া প্লেতফোর্ম Xতা শেয়র তৌখিবা পোস্ত অমা পল্লদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"2025কী য়োগ নুমিৎকীদমক পুক্নিং থৌগৎপা অসি উবদা নুংঙাইবা ফাওই। #Yogandhra2025 অসি য়োগবু মীয়াম্না পাম্নবা এ.পি.গী মীয়াম্না থাগৎনিংঙাই ওইনা হোৎনবনি। ঐহাক্না এ.পি.দা 21শুবা নুমিৎ অসিদা য়োগ নুমিৎ পাংথোক্নবা ঙাইরি।
ঐনা অদোম পুম্নমকপু য়োগ নুমিৎ পালন তৌনবা অমসুং য়োগবু অদোমগী পুন্সিগী লেপ্পা নাইদ্রবা শরুক অমা ওইহন্নবা হায়জরি।
@ncbn"

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Andhra Pradesh’s Yogandhra 2025 Initiative
03 JUN 2025 8:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today appreciated the vibrant participation of yoga enthusiasts at the Yogandhra 2025 event held near Chittoor, Andhra Pradesh. The event, organized amid the breathtaking Puligundu Twin Hills where over 2,000 yoga enthusiasts gathered to kickoff to Andhra Pradesh’s month-long lead-up to International Day of Yoga (IDY) 2025.
Quoting a post shared by Union Minister, Shri Prataprao Jadhav on social media platform X, the Prime Minister said;
"Gladdening to see enthusiasm building up towards Yoga Day 2025. #Yogandhra2025 is a commendable effort by the people of AP to make Yoga popular. I look forward to marking Yoga Day in AP on the 21st.
I call upon all of you to mark Yoga Day and also make Yoga a regular part of your lives.
@ncbn"