প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এক্তর রাম চরন অমসুং শ্রী অনিল কামিনেনিগা লোয়ননা উনবদা আর্চরী অসি মীয়াম্না পাম্নবা হেনগৎহন্নবা হোৎনরিবশিং অদুবু থাগৎখ্রে
12 OCT 2025 9:28PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এক্তর রাম চরন, মহাক্কী লোয়নবী শ্রীমতি উপাসনা কোনিদেলা অমসুং শ্রী অনিল কামিনেনিগা উনখ্রে।
ৱারী শানবা অদুদা প্রধান মন্ত্রীনা মালেমগী অহানবা আর্চরী প্রিমিয়র লীগকী খুত্থাংদা আর্চরী প্রমোৎ তৌনবা মখোয়গী অপুনবা খোঙথাংশিংবু থাগৎখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি অসিগুম্বা খোঙথাংশিং অসিনা আর্চরীগী শিংথানিংঙাই ওইবা হেরিতেজ অসিবু ঙাক-শেন্দুনা থম্বদা মতেং পাংগনি অমসুং নহাশিংবু শান্ন-খোৎনবগী লমদা পুক্নিং থৌগৎকনি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা ইখি;
“অদোম, উপাসনা অমসুং অনিল কামিনেনি গারুগা উনবদা নুংঙাইবা ফাওই। আর্চরীবু মীয়াম্না পাম্নবা হেনগৎহন্নবা লৌখৎলিবা নখোয়গী অপুনবা খোঙথাং অসিবু থাগৎলি অমসুং মসিনা মশিং লাকঙমদ্রবা নহা কয়াদা কান্নবা পীগনি।
@AlwaysRamCharan
@upasanakonidela”

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds efforts to popularise archery during meeting with actor Ram Charan and Shri Anil Kamineni
12 OCT 2025 9:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met actor Ram Charan, his spouse Smt. Upasana Konidela and Shri Anil Kamineni.
During the interaction, the Prime Minister appreciated their collective efforts to promote archery through the world’s first Archery Premier League.
Shri Modi noted that such initiatives will help preserve the rich legacy of archery and inspire more youngsters to take up the sport.
The Prime Minister wrote on X;
“Glad to have met you, Upasana and Anil Kamineni Garu. Your collective efforts to popularise archery are commendable and will benefit countless youngsters.
@AlwaysRamCharan
@upasanakonidela”