ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଧନୁବିଦ୍ୟାକୁ ଲୋକପ୍ରିୟ କରିବାରେ ରାମ ଚରଣ ଓ ଅନିଲ କାମିନେନୀଙ୍କ ପ୍ରାୟାସକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
12 OCT 2025 9:28PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନେତା ରାମଚରଣ, ତାଙ୍କ ପତ୍ନୀ ଶ୍ରୀମତୀ ଉପାସନା କୋନିଡେଲା ଏବଂ ଶ୍ରୀ ଅନିଲ କାମିନେନୀଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି ।
ବିଶ୍ୱର ପ୍ରଥମ ଆର୍ଚେରୀ ପ୍ରିମିୟର ଲିଗ୍ ଜରିଆରେ ତୀରନ୍ଦାଜୀକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବାକୁ ସେମାନଙ୍କ ସାମୂହିକ ପ୍ରଚେଷ୍ଟାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଆଲୋଚନା ସମୟରେ ପ୍ରଶଂସା କରିଥିଲେ ।
ଏଭଳି ପଦକ୍ଷେପ ତୀରନ୍ଦାଜୀର ସମୃଦ୍ଧ ଐତିହ୍ୟକୁ ସଂରକ୍ଷିତ କରିପାରିବ ଏବଂ ଏହି କ୍ରୀଡ଼ା ପ୍ରତି ଯୁବପିଢ଼ିଙ୍କୁ ଅଧିକ ଆକର୍ଷିତ କରିବ ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଥିଲେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ଲେଖିଛନ୍ତି;
“ତୁମକୁ, ଉପାସନା ଏବଂ ଅନିଲ କାମିନେନୀ ଗାରୁଙ୍କୁ ଭେଟି ଖୁସି ହେଲି । ତୀରନ୍ଦାଜୀକୁ ଲୋକପ୍ରିୟ କରାଇବା ପାଇଁ ଆପଣମାନଙ୍କର ସାମୂହିକ ପ୍ରଚେଷ୍ଟା ପ୍ରଶଂସନୀୟ ଏବଂ ଅଗଣିତ ଯୁବକଙ୍କୁ ଏହା ଫାଇଦା ଆଣିବ ।
@AlwaysRamCharan
@upasanakonidela”

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds efforts to popularise archery during meeting with actor Ram Charan and Shri Anil Kamineni
12 OCT 2025 9:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met actor Ram Charan, his spouse Smt. Upasana Konidela and Shri Anil Kamineni.
During the interaction, the Prime Minister appreciated their collective efforts to promote archery through the world’s first Archery Premier League.
Shri Modi noted that such initiatives will help preserve the rich legacy of archery and inspire more youngsters to take up the sport.
The Prime Minister wrote on X;
“Glad to have met you, Upasana and Anil Kamineni Garu. Your collective efforts to popularise archery are commendable and will benefit countless youngsters.
@AlwaysRamCharan
@upasanakonidela”