প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীক সাক্ষাৎ ৰাছিয়াৰ প্ৰথম উপ-প্ৰধানমন্ত্ৰী ডেনিছ মাণ্টুৰুভৰ
তেওঁলোকে বাণিজ্য আৰু অৰ্থনৈতিক সম্পৰ্ক, শক্তি, যোগাযোগৰ ক্ষেত্ৰত সহযোগিতা বৃদ্ধিৰ সন্দৰ্ভত মত বিনিময় কৰে
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁৰ শেহতীয়া ভ্ৰমণ আৰু ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনৰ সৈতে মস্কো আৰু কাজানত হোৱা বৈঠকত গ্ৰহণ কৰা সিদ্ধান্তসমূহ ৰূপায়ণৰ প্ৰয়াসক আদৰণি জনায়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনক আন্তৰিক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে
11 NOV 2024 8:55PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক আজি সাক্ষাৎ কৰে ৰাছিয়াৰ প্ৰথম উপ-প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামহিম ডেনিছ মাণ্টুৰুৱে।
তেওঁলোকে বাণিজ্য আৰু অৰ্থনৈতিক সম্পৰ্ক, শক্তি, সংযোগ আদিৰ দৰে বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত সহযোগিতা বৃদ্ধিৰ বিষয়ে মত বিনিময় কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে তেওঁৰ শেহতীয়া ভ্ৰমণ আৰু ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনৰ সৈতে হোৱা বৈঠকত গ্ৰহণ কৰা সিদ্ধান্তসমূহ কাৰ্যকৰী কৰাৰ বাবে ভাৰত-ৰাছিয়াৰ বিশেষ আৰু বিশেষাধিকাৰপ্ৰাপ্ত কৌশলগত অংশীদাৰিত্বক আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে দুয়োটা পক্ষৰ দলসমূহৰ নিৰন্তৰ আৰু যুটীয়া প্ৰচেষ্টাক আদৰণি জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনক আন্তৰিক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে আৰু তেওঁৰ সৈতে মত বিনিময় অব্যাহত ৰাখিবলৈ আগ্ৰহী বুলি কয়।

Prime Minister's Office
First Deputy PM of Russia Denis Manturov calls on PM Modi.
They exchange views on enhancing cooperation in trade and economic ties, energy, connectivity.
PM welcomes efforts for implementation of decisions taken during his recent visits and meetings with President Putin in Moscow and Kazan.
PM extends warm greetings to President Putin.
11 NOV 2024 8:55PM by PIB Delhi
The First Deputy Prime Minister of the Russian Federation, H.E. Denis Manturov, called on the Prime Minister Shri Narendra Modi today.
They exchanged views on enhancing cooperation in various areas, including trade and economic ties, energy, connectivity among others.
PM Modi welcomed the sustained and joint efforts being made by the teams in both sides for the implementation of the decisions taken during his recent visits and meetings with President Putin to further strengthen India- Russia Special and Priviledged Strategic Partnership.
PM extended his warm greetings to President Putin and said that he looked forward to continued exchanges with him.