প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রুসিয়াগী ফার্স্ত দিপুতি প্রাইম মিনিস্তর দেনিস মানতুরোভনা প্রধান মন্ত্রী মোদী উনখ্রে
ললোন-ইতিক অমসুং শেন-থুম মরীশিং, ইনর্জি, চৎথোক-চৎশিনগী লমদা মতেং পাংনবা হেনগৎহন্নবা মখোয়না খন্নখ্রে
হন্দক্কী মহাক্কী খোঙচৎ মনুংদা লৌখিবা ৱারেপশিং থবক ওইনা পাংথোক্নবা হোৎনরিবশিং অমসুং মোস্কো অমসুং কাজান্দা রাস্ত্রপতি পুতিনগা উনখিবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা তরাম্না ওকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি পুতিনদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
11 NOV 2024 8:55PM by PIB Imphal
ঙসি রুসিয়াগী ফার্স্ত দিপুতি প্রাইম মিনিস্তর দেনিস মানতুরোভনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে।
ললোন-ইতিক অমসুং শেন-থুম মরীশিং, ইনর্জি, চৎথোক-চৎশিন য়াওনা তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা লমদা মতেং পাংনবা হেনগৎহন্নবা মখোয়না খন্নখ্রে।
হন্দক্কী মহাক্কী খোঙচৎ মনুংদা লৌখিবা ৱারেপশিং থবক ওইনা পাংথোক্নবা লৈবাক অনিগী কাংবুনা হোৎনরিবশিং অমসুং ইন্দিয়া-রুসিয়া স্পিসিএল অমসুং প্রিভিলেজ স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মোস্কো অমসুং কাজান্দা রাস্ত্রপতি পুতিনগা উনখিবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা তরাম্না ওকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি পুতিনদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে অমসুং রাস্ত্রপতি পুতিনগা মখা তানা পাউ ফাউনগনি হায়বগী থাজবা মহাক্না ফোঙদোকখি।

Prime Minister's Office
First Deputy PM of Russia Denis Manturov calls on PM Modi.
They exchange views on enhancing cooperation in trade and economic ties, energy, connectivity.
PM welcomes efforts for implementation of decisions taken during his recent visits and meetings with President Putin in Moscow and Kazan.
PM extends warm greetings to President Putin.
11 NOV 2024 8:55PM by PIB Delhi
The First Deputy Prime Minister of the Russian Federation, H.E. Denis Manturov, called on the Prime Minister Shri Narendra Modi today.
They exchanged views on enhancing cooperation in various areas, including trade and economic ties, energy, connectivity among others.
PM Modi welcomed the sustained and joint efforts being made by the teams in both sides for the implementation of the decisions taken during his recent visits and meetings with President Putin to further strengthen India- Russia Special and Priviledged Strategic Partnership.
PM extended his warm greetings to President Putin and said that he looked forward to continued exchanges with him.