প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ঝাঁছীৰ ৰাণী লক্ষ্মীবাঈৰ জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে তেওঁৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে
19 NOV 2024 8:41AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ঝাঁছীৰ ৰাণী লক্ষ্মীবাঈক সাহস আৰু দেশপ্ৰেমৰ প্ৰকৃত ৰূপ হিচাপে প্ৰশংসা কৰি তেওঁৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত তেওঁ কৈছেঃ
সাহস আৰু দেশপ্ৰেমৰ প্ৰকৃত ৰূপ ঝাঁছীৰ ৰাণী লক্ষ্মীবাঈৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰা হৈছে। স্বাধীনতা সংগ্ৰামৰ বাবে তেওঁৰ সাহস আৰু প্ৰচেষ্টাই প্ৰজন্মক অনুপ্ৰাণিত কৰি আহিছে। বিপদৰ সময়ত তেওঁৰ নেতৃত্বই প্ৰকৃত সংকল্পৰ পৰিচয় দিছে।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute to Rani Lakshmibai of Jhansi on her birth anniversary
19 NOV 2024 8:41AM by PIB Delhi
Lauding the fearless Rani Lakshmibai of Jhansi, as a true embodiment of courage and patriotism, Prime Minister Shri Narendra Modi today paid tribute to her Jayanti.
In a post on X, he stated:
“Tributes to the fearless Rani Lakshmibai of Jhansi, a true embodiment of courage and patriotism, on her Jayanti. Her bravery and efforts in the fight for freedom continues to inspire generations. Her leadership during times of adversity showed what true determination is.”